Kérdése van?    +36 30 012 1145    iroda@boraszatieszkozok.com

Membránprések

Hoby 6 és 10 préseink azoknak a borászoknak ajánlott, akiknek elsősorban az anyagi forrrásokat kell figyelembe venni.
Kapható manuális és motoros kivitelben is. A tervezésnél elsődleges szempont a műszaki tartalom mellett az olcsó kialakítás volt.


6termék16

Tulajdonságok:

A henger formájú membránnak köszönhetően a membrán prést 1,2 baron is lehet működteti. A szőlőt kíméletes módon lehet kipréselni, míg a nem kívánatos anyagok visszamaradnak. A préselési szakaszok nagyon rövidek, körülbelül 20-25 perc. Előnye, hogy míg a PVC membránokat idővel cserélni kell, addig a gumiból készült membránok jóval tartósabbak.

Hoby 6 manuális változat:

A legkissebb Hoby 6 membrán présbe közel 4,5 hl szőlő tölthető be, azonban zúzott-bogyózott szőlőből jóval több, akár 9 hl is belefér. A prés a kialakításakor elsődleges szempont volt a megtakarítás. A gép teljes egészében kézi működtetésű. A feltöltés, préselés és ürítés is kézzel történik. Azonban könnyítésnek kérhető hozzá motor is. Használata is nagyon egyszerű, csak egy hagyományos légkompresszor szükséges. A gép feltöltése, must összegyűjtése, a préskosár ürítése és a végső tisztítás nagyon egyszerűen elsajátítható. A Hoby 6 manuális változatának működését az alábbi video is jól személteti: https://www.youtube.com/watch?v=igB_-_TYns4

Hoby 10 motoros változat:

Tökéletes választás azoknak a borászoknak, akiknek már nagyobb gépre van szükségük, de az anyagi szempontok a legfontosabba. Ebbe a motoros présbe 10 hl szőlő fér, vagy 18 hl zúzott-bogyózott szőlő.

https://boraszatieszkozok.com/termekek