Kérdése van?    +36 30 012 1145    iroda@boraszatieszkozok.com

Mosó, válogató és felhordó asztalok

Válogatóasztalainkat a kiváló minőséget képviselő és több, mint 50 év tapasztalattal bíró Enoitalia gyártja Olaszországban. A válogatóasztal elsődleges feladata a feldolgozásra szánt szőlőnek és gyümölcsnek az előzetes kiválogatása. Azonban gyakran használják a zúzó-bogyózón átdolgozott szőlő kihordására is.

A szalagos felhordókat és mosókat gyümölcsök mosására tervezték. A csigás felhordóink 2 fajta változatban elérhetőek: 3000 és 4000mm-es méretben. A felhordó szalagjainkból a 3000mm-es változaton kívül két különböző 3500mm-es típus is található. A termékcsalád összes tagja igen könnyen mozgatható a rozsdamentes acélkocsin található kerekeknek köszönhetően. A webáruházunk kínálatában megtalálható felhordók között mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő terméket, és opciókat is választhat hozzá.

Válogatóasztalaink alapanya rozsdamentes acél,  a szállító szalagot pedig élelmiszeripari minősítésű anyag alkotja. A webárúházunkban az igényeiknek megfelelően közel egy tucatnyi különböző méretű válogatóasztal található. Kínálatunkban szerepel görgős válogatóasztal 2-6t kapacitással, rozsdamentes vibrációs válogatóasztal, és olyan asztal is, ami egyben töltőfunkcióval is rendelkezik. Az asztalok kapacitása 2 és 10 tonna között mozog, belső szélességük 400mm-től 800mm-ig terjed, és az össztömeget tekintve 230-350kg-os skálán mozognak, a könnyen mozgatható görgős asztal tömege pedig 180kg.