Kérdése van?    +36 30 012 1145    iroda@boraszatieszkozok.com

Pályázatok

A pandémiás helyzetnek köszönhetően egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a hazai és a külföldi vállalkozások. Ezáltal, a már időszerűvé vált beruházásokra, vagy épp a folyamatos fejlődés fenntartására egyre nehezebb anyagi forrást találni. Ilyenkor érdemes az adott termékeket pályázat útján megvásárolni. Mára szerrencsére nem ritka az akár 70%-os intenzitású támogatás sem, melynek köszönhetően egyre több vállalkozásnak jön meg a kedve a pályázáshoz. Munkatársainkkal folyamatosan nyomon követjük a különböző felületeket, melyekről értesülhetünk a várható kiírásokról és amennyiben valami megjelenik, úgy partnereinket is értesítjük.

 

Magyarország

Hazai borászatok számára 2020-ban 2021-ben is lehetőség volt eszközbeszerzésre. A kiírás szerint a következő beadási időszak 2022 elején várható. Amint megjelenik a frissítés vagy más hasznos pályázat, azt közzétesszük oldalunkon.

Külföldi pályázatok

Vállalkozásunk a Gazdaságfejlesztési Program minősített, megbízható szállítójakén több, külföldi pályázaton is részt vett. Egy-egy pályázat során ügyfeleink nem csak e-mailben, vagy telefonon keresztül tájékozódhattak, de igény szerint munkatársaink személyesen is ellátogattak a vállalkozásokhoz. Jelen voltunk Erdélyben, Felvidéken és Kárpátalján is, ahol nem csak vállalkozásokat látogattunk meg, de előadásokat is tartottunk.

 

Románia

Erdélyben már több helyszínen  történt kiírás. Pl Hargita, Kovászna, Maros és Kolozs megyében is. Azonban a korábbi években több cikk is megjelent, hogy a Gazdaságfejlesztési programot kiterjesztik Partium területére is. Várjuk ezt a pályázatot, de addig is nyugodtan keressenek bennünket!

 

Szlovákia

2019-ben Felvidéken is elindították a Gazdaságfejlesztési Program keretein belül a Baross pályázatot. Ezen a pályázaton több, mint 50 vállalkozás választott bennünket, akiknek százánál is több terméket szállítottunk le az azt következő 1,5 évben. Köztük Kalina hordót, Zottel tartályt, Enoitalia lapszűrőt és Rinieri csillagkerekes soraljművelőt is.

 

Ukrajna

Kárpátalján is megjelentünk személyesen, ahol a helyi falugazdák segítségével előadást is tartottunk a gazdáknak termékeinkről.

 

Horvátország

2021. május 4-el megjelent Horvátországban is a gazdaságfejletési pályázat. Vállalkozásunk csak úgy mint eddig, most is aktívan részt vesz a programban ezzel is segítve az ottani vállalkozókat, hogy gyorsan és sikeresen nyújthassák be pályázatukat.

Bővebben:

https://www.economica-hungarica.eu/category/agriculture

Szlovénia

Jelenleg nem tudunk nyitott pályázatról.

Szerbia

Jelenleg nem tudunk nyitott pályázatról.