Kedves érdeklődő! 

Profutura pályázatához kérjen ajánlatot megbízható és tapasztalt cégcsoporttól!

A Csavarker Kft, a Derigo Kft és partnereink, évek óta dolgozunk együtt olyan vállalkozókkal, akik a gazdaságfejlesztési pályázatokon szeretnének elindulni. A CED szállítói adatbázis tagjaként, immár több év tapasztalatával, többszáz termék leszállításával és rengeteg sikeresen lezárt pályázattal a hátunk mögött biztos lehet benne, hogy jó helyen jár.

Adatbázisunkban közel 100 000 termék érhető el főleg az építőipar, borászat és élelmiszeripar, turizmus területén, azonban partnereinken keresztül szinte mindenkit ki tudunk szolálgni.  Korábbi gazdaságfejlesztési pályázatok során kiszolgáltunk mindenféle építőiparhoz tartozó vállalkozást, méhészetet, borászatot, egyéb mezőgazdasági vállalkozásokat, éttermet, kocsmát, virágboltot, autószerelőt, konditeremet és sok más vállalkozást is.

Miért érdemes velünk pályázni?

1. Munkatársaink pályázati időszak esetén 0-24 elérhetők telefonon. Amennyiben foglaltat jelez a telefon, úgy amint lehet visszahívjuk. Elérhetőség: +36 30 012 1145

2. Azért, hogy Ön határidő előtt megkapja ajánlatát, munkatársaink 16 óra után és hétvégén is feldolgozzák a beérkező kérdőíveket. 

3. A beérkező kérdőíveket egyesével visszaigazoljuk, így biztos lehet abban, hogy beérkezett és foglalkoznak Önnel.

4. Több száz terméket szállítottunk már le külföldi gazdaságfejlesztési pályázatokhoz.

5. Igény esetén személyesen is ellátogatunk Önhöz. Korábban Szlovákiába, Ukrajnába, Romániába és Horvátoszrászgba is ellátogattunk. Ilyenkor néhány napra, hétre, hónapra kiköltözünk az adott régióba és a megbeszélt időpontra házhoz megyünk. Szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Célja, hogy Ön is megismerhessen bennünket, illetve mi is megismerhessük vállalkozását, ezáltal biztos lehet benne, hogy olyan terméket ajánlunk Önnek, amire tényleg szüksége van.

6. Az online vásárálás elterjedésének köszönhetően a szállítmányozó cégek nagyon túlterheltté és költségessé váltak. Vállalkozásaink jellemzően nagy számban szolgálnak ki pályázókat, a termékeket pedig általában saját autóval szállítunk ki. Ennek köszönhetően, egy-egy fuvar során Önnek csak a benzinköltség, Önre eső részét kell megfizetni, ami jóval kedvezőbb, mint ha külsős céggel dolgoznánk együtt.

7. Több éve dolgozunk együtt partnereinkkel a gazdaságfejlesztési programokban, így nem csak az ajánlatadás megy gyorsabban és rugalmasan, de a szállításnál és elszámolásnál is nagy segítségére leszünk.

8. Vállalkozásunk a CED szállítói adatbázisának tagja

9. Végül mindent megkaphat egy helyről, így jóval kevesebb az utánajárás és a papírmunka.

Miért érdemes mindent kitölteni?

1. E-mail cím: Ide küldjük el ajánlatunkat, vagy felmerülő kérdéseinket.

2. Telefonszám: Sokszor gyorsabb 1-1 kérdést telefonon keresztül megválaszolni, így Önnek és magunknak is értékes időt spórolunk meg.

3. Ajánlatadáshoz szükséges adatok: Amennyiben a kért termék jól meghatározható, úgy Ön akár elsőre a hivatalos árajánlatunkat fogja megkapni. Ehhez azonban szükséges, hogy minden adatot megadjon. Fontos, hogy amennyiben rendelkezik EU-s adószámmal, úgy azt adja meg, hogy áfa nélkül állítsuk ki az ajánlatot.

4. Termék megnevezése: Amennyiben már tudja mire van szüksége, úgy a termék márkáját és cikkszámát is megathatja, de akár ajánlani is tudunk, amennyiben a kívánt termék főbb tulajdonságait meghatározza. 

Webáruházaink:

 

 

 

 

Ne felejtse el kitölteni kérdőívünket! 

Kérdés esetén pedig keressen a +36 30 012 1145 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Kiss Ádám

Csavarker Kft.

Derigo Kft.

és partnereink