Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, DES 100l, elektromos fűtéssel

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Űrtartalom
100 liter
Súly
80 kg
Gyártó
DES
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, DES 100l, elektromos fűtéssel

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 100

Súly (kg): 80

Aromatornyos

Technikai sajátosságok

Fűtés: 9 kW (3x3 kW)

Elektromos keverőberendezés: 9 ford. / perc (0,12 kW)

Oszlop anyaga: réz

Kupola anyaga: réz

Leírás:

A DES Performance egy közepes méretű, réz oszloppal ellátott berendezés.
Kiváló végterméket és a párlat minőségét, valamint jelentős idő- és erőforrásmegtakarítást biztosít.

A termék Ginkosárral ellátott, ahová fűszer vagy gyógynövény keveréket tehetünk a párlat ízének, illatának fokozására.

Az oszlopon belül elhelyezett 3 tányéron egy-egy újabb desztilláció zajlik. Az oszloppal olyan desztillációs hatást lehet elérni, mintha a hagyományos eljárásnál keletkezett alszeszt 3-4 alkalommal újra finomítanánk.

Az oszlopfejhez egy csőköteges rendszerű visszahűtő van csatlakoztatva.

A készüléken elhelyezett nyomásmérő jelzi, hogy a készülék nincs-e túlfűtve.

Az üst minősített réz anyagból készül.

Digitális hőmérő különböző hőmérsékletek mérésére alkalmas, pl. üst, torony, párlat.

párlat előállításához. Az eszköz súlya 80 kg, és rendelkezik aromatornyos tulajdonsággal, ami lehetővé teszi, hogy a párlat ízét és illatát a felhasználó saját ízlése szerint alakítsa.

Az elektromos fűtési rendszer teljesítménye 9 kW, ami három, egyenként 3 kW-os egységből áll össze. Az elektromos keverőberendezés percenként 9 fordulatot tesz meg és 0,12 kW teljesítményű.

Az oszlop és a kupola minőségi rézből készül, ami kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik és ellenáll a szerves savaknak. Az üst minősített réz anyagból készült, ami biztosítja a párlat tiszta ízét és illatát.

Az aromatoronyban található ginkosárban fűszereket vagy gyógynövényeket helyezhetünk el a párlat ízének és illatának fokozása érdekében. Az oszlopban elhelyezett 3 tányéron mindegyikön egy újabb desztilláció történik, így olyan hatást érhetünk el, mintha a hagyományos eljárásnál keletkezett alszesztet 3-4 alkalommal újra finomítanánk.

A készülék nyomásmérővel is rendelkezik, amivel ellenőrizhető, hogy a berendezés nincs-e túlfűtve. Emellett a digitális hőmérővel különböző hőmérsékleteket mérhetünk, például az üst, a torony és a párlat hőmérsékletét.

Összefoglalva, a DES 100 literes pálinkafőző, mely elektromos fűtéssel működik, egy hatékony és sokoldalú berendezés, melynek segítségével a minőségi pálinka otthoni előállítása könnyedén megvalósítható.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16269
Tömeg:
80 kg/db