Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, DES 100l, gáz fűtéssel

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Űrtartalom
100 liter
Súly
80 kg
Gyártó
DES
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, DES 100l, gáz fűtéssel

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 100

Súly (kg): 80

Aromatornyos

Technikai sajátosságok

Fűtés: PB-gáz (25kW)

Átlagos fogyasztás 1 főzéssel ~5 kg gáz

Elektromos keverőberendezés: 9 ford. / perc (0,12 kW)

Oszlop anyaga: réz

Kupola anyaga: réz

Leírás:

A DES 100 literes pálinkafőző ideális választás a közepes méretű, minőségi párlat előállításához. Az eszköz súlya 80 kg, és rendelkezik aromatornyos tulajdonsággal, ami lehetővé teszi, hogy a párlat ízét és illatát a felhasználó saját ízlése szerint alakítsa.

Technikailag a főző PB-gáz fűtéssel működik, amelynek átlagos fogyasztása egy főzés alatt körülbelül 5 kg. Az elektromos keverőberendezés 9 fordulatot tesz meg percenként, és 0,12 kW teljesítményű.

Az oszlop és a kupola minőségi rézből készül, amely kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik és ellenáll a szerves savaknak. A fűtőtest anyaga minősített réz, amely biztosítja a párlat tiszta ízét és illatát.

Az aromatoronyban található ginkosárban fűszereket vagy gyógynövényeket helyezhetünk el a párlat ízének és illatának fokozása érdekében. Az oszlopban elhelyezett 3 tányéron mindegyikön egy újabb desztilláció történik. Ez a rendszer olyan hatást eredményez, mintha a hagyományos eljárásnál keletkezett alszesztet 3-4 alkalommal újra finomítanánk.

A készülék nyomásmérővel is rendelkezik, ami segítségével ellenőrizhető, hogy a berendezés nincs-e túlfűtve. Emellett a digitális hőmérővel különböző hőmérsékleteket mérhetünk, például az üst, a torony és a párlat hőmérsékletét.

Összefoglalva, a DES 100 literes pálinkafőző, mely gáz fűtéssel működik, egy hatékony és sokoldalú berendezés, melynek segítségével a minőségi pálinka otthoni előállítása könnyedén megvalósítható.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16270
Tömeg:
80 kg/db