Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, DES 60l, leégésgátlóval, 200l-es hűtővel

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Leégésgátlóval
Űrtartalom
60 liter
Súly
50 kg
Gyártó
DES
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, DES 60l, leégésgátlóval, 200l-es hűtővel

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 60

Súly (kg): 50

Peremtömítéssel

Leírás:

A DES 60 literes pálinkafőző egy kompakt, mégis erős berendezés, amely a hobbi pálinkafőzők számára ideális választás. Súlya 50 kg, így egyszerűen hordozható és egy személy is képes a kezelésére.

A berendezés részei, melyek érintkeznek a cefrével és a párlattal, minősített rézből készültek. A réz kiváló hővezető, ellenáll a szerves savaknak és pozitívan hat a desztillált párlat ízére és illatára. Ennek eredményeként a réz üstből előállított pálinka tisztább ízű és illatú.

A berendezés tartalmaz egy leégésgátlót is, amely megakadályozza a cefre leégését a főzési folyamat során, valamint egy peremtömítést is, ami biztosítja az üst és a kupola szoros illeszkedését.

A 200 literes hűtő egyszerű, mégis hatékony megoldást kínál a hő elvezetésére, biztosítva ezzel a folyamatos működést és a minőségi párlat előállítását.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16361
Tömeg:
50 kg/db