Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, DES 60l, leégésgátlóval, 30l-es hűtővel

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Leégésgátlóval
Űrtartalom
60 liter
Súly
50 kg
Gyártó
DES
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, DES 60l, leégésgátlóval, 30l-es hűtővel

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 60

Súly (kg): 50

Peremtömítéssel

Leírás:

A DES 60 literes pálinkafőző kitűnő választás a hobbi pálinkafőzők számára. Könnyedén kezelhető és hordozható, súlya mindössze 50 kg.

A pálinkafőző azon részei, amelyek érintkezésbe kerülnek a cefrével és a párlattal, minősített rézből készültek. A réz kiváló hővezető, jól ellenáll a szerves savaknak, és pozitív hatással van a desztillált párlat ízére és illatára. Ezért a réz üstből származó pálinka tisztább ízű és illatú.

A berendezés része a peremtömítés, amely biztosítja az üst és a kupola tökéletes illeszkedését, és egy leégésgátló, amely megakadályozza a cefre leégését a főzés során.

A kisebb, 30 literes hűtő hatékony hőelvezetést biztosít, így a főzési folyamat folyamatosan tartható és a párlat minősége optimalizálható.

A DES 60 literes pálinkafőző a hagyományos pálinkafőzési módszerek és a modern technológia tökéletes ötvözete, ideális eszköz a magas minőségű pálinka otthoni előállításához.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
16363
Tömeg:
50 kg/db