Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Rover termékek

A Rover Pompe termékek egyet jelentenek a minőséggel és megbízhatósággal. Segítségükkel gyorsan és egyszerűen továbbíthatunk különböző folyadékokat. A Rover Pompe csillagos járókeretes önfelszívó szivattyúk folyásiránya egy kapcsoló segítségével könnyedén megváltoztathatók. Az élelmiszeripari minőséggel rendelkező szivattyúk lapszűrőhöz csatlakoztatva a bor, vagy olaj szűrésére is alkalmasak. 

Különböző Rover szivattyúk más-más tulajdonságokkal rendelkeznek. Borászok körében a legnépszerűbb szivattyúink közé tartoznak a Rover 20 CE a maga 1700 l/h teljesítményével, akár bypassalvagy akár az alacsonyabb fordulatszámmal rendelkező, így kíméletesebb Rover BE M 30 is.

Rover szűrőlapjaink csomagokban kaphatók és folyadékok szűrésére, tisztítására alkalmasak. Egy lap 20 x 20 cm-es és különböző keménységűek. 00 a legkeményebb, amit olajok szűrésére ajánljuk. 24-es a legpuhább, mellyel nagy tisztaságú fojadék érhető el.

A folyadék kívánt tisztaságát könnyedén elérheti Rover lapszűrő segítségével. A gép már tartalmazza az optimális szivattyút, így a használatához már csak különböző sűrűségű szűrőlapokra van szüksége. Rover lapszűrőink kérhetők inox, vagy festett vázzal és 6 lapostól egészen a 36 lapos kivitelig.