Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Blog

Rover Pompe

Rover Pompe

Rover Pompe termékek használata a borászatban, gyümölcsösben és sok más helyen.

A Rover Pompe talán az egyik legkeresettebb szivattyú Magyarországon. Az Olasz gyártó termékei több, mint 15 éve elérhetők Magyarországon. Minőségét jelzi, hogy nagyon ritkán hibásodnak meg a termékeik, de ha mégis, a pótalkatrészek könnyedén és gyorsan utánrendelhetők. 

Kínálatukban rengeteg szivattyú elérhető, melyeket használhatunk bor, víz, olaj, tej, ecet és gázolaj továbbítására is. Egy kapcsoló segítségével a folyásirány könnyedén megfordítható, így nem szükséges a szivattyú folyamatos rakosgatása. A különböző szivattyúk eltérő tulajdonsággal rendelkeznek. Többségük élelmiszeripari felhasználásra is alkalmas, illetve van amelyik rendelkezik bypassal. A bor kíméletesebb továbbítására a Rover Pompe az alacsonyabb fordulatszámú BE-M 30-at alkotta meg, míg a magasabb hőmérsékletű folyadékokhoz a Novax 20 B Max 95, vagy 25 B Max 95 ajánlott.

A Rover szivattyúkat számos helyen használják. Akár a gyakran tönkremenő búvárszivattyúkat is tudják helyettesíteni, de lapszűrőre kötve elérhetjük a folyadék kívánt tisztaságát. Amennyiben nincs saját lapszűrőnk, úgy a gyártó erre is gondolt. Remek ár-érték arányának köszönhetően a Rover Colombo lapszrűrők (legnépszerűbb a Rover Colombo 12) is igen népszerűek.