Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Blog

A mi történetünk...

A mi történetünk...

Kezdetek..

Borászati részlegünk létrejödte köszönhető akár a véletlennek is, de az biztos, hogy nem a szokványos úton indultunk el.

Az egész boraszatieszkozok.com, tulajdonképpen egy szlovákiai páyázatnak köszönhető. A felvidéki gazdaságfejlesztési pályázatok 2019 végére már olyan népszerűségnek örvendtek, hogy az előadásokon már közel 5000 magyar vállalkozás volt jelen és közülük közel 2000-en pályáztak is.. 

Miért kezdtünk el Csavarkerként borászattal foglalkozni?

Bár a Csavarker Kft képviseletében elsősorban építőipari kereskedő cégként voltunk jelen a piacon, azonban az egyetemi éveink alatt, rengeteg tapasztalatot szereztünk az egri borászatoknál dolgozva, illetve kereskedő cégként megvoltak a kapcsolataink gyártókhoz és nagykerekhez egyaránt. 

Tehát voltak termékeink és a pályázatoknak köszönhetően érdeklődők is. Mi történt ezután?

Kiköltöztünk Szlovákiába, mellyel az volt a célunk, hogy a helyiek megismerjenek minket és lássák, hogy a laptopok és a telefon mögött is emberek vannak. De ami még fontosabb, hogy mi is biztosak akartunk lenni abban, hogy tényleg azt kapja mindenki, amire szüksége van. Ezt az üzletpolitikát követjük ma is és ennek köszönhető, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendünk a borászok és a pályázatírók között egyaránt.

Végső elhatározás.

Ahogy telt az idő egyre több borásszal kerültünk kapcsolatba és szinte minden borász azt kérdezte, hogy hol nézhetné meg a termékeinket. Hát így jött létre a boraszatieszkozok.com. Közel 1 évig dolgoztuk ki azt a körülbelül 2000 terméket, amiből jelenleg még csak 3-400 érhető el, illetve fordítottunk le egyedüliként külföldi kiadványokat és építettük fel azt az áruházat, amit azóta is folyamatosan fejlesztünk. Célunk, hogy fiatalos lendületünkkel egy olyan áruházat üzemeltessünk, mely valóban hasznos és informatív, illetve ha szükség van, akkor elérhetők legyünk. MINDIG!

Reméljük elnyeri a tetszését!