Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Blog

Szüretelőkádak a mindennapokban

Szüretelőkádak a mindennapokban

A nyár kezdetével elérkezik a szüretelőkádat időszaka.

Ahogy melegszik az idő egyre több helyen válnak nélkülözhetetlenné a szüretelőkádak megléte. Akár a régi cseréjéről, vagy az új kádunk beszerzéséről van szó, mindenképp érdemes időben megrendelni ugyanis nagy méretül miatt a szállítás kicsit tovább tarthat a megszokottnál. Ez szerencsére csak a 350l-nél nagyobb kádakra lehet igaz. 

Szüretelőkád, dézsa, sózókád. Hívhatjuk akárhogy a legfontosabb, hogy mindenképp merev falú és tartós legyen. Piros kádjainknál az olasz Mobil Plastic gyár nem csak a minőségre figyel, élelmiszeripari felhasználásra készülnek, igy akár a borászatban, vagy pálinkafőzéshez a cefrénél is nagy hasznát fogja venni. De emellett webáruházunkban vásárolták hentesek a hús sózásra, magaságyás kialakítására, esővíz gyűjtőnek vagy épp szauna mellé merülőmedencének.

A szüretelőkádak népszerűsége a számos felhasználási területnek is köszönhető. A nyár kezdetével ideális medencének a panellakás erkélyén, de kutyafürdetésre is alkalmas, hiszen merev falának köszönhetően nagyon ellenálló, nem úgy mint a felfújható gyerekmedencék. Szinte minden kertes házban élő fejében megfordult már legalább egyszer, hogy kerti tavat építsen. A fólia lerakása azonban nem csak drága, de kevésbé ellenálló a fák gyökereivel, vagy épp a házikedvenc körmeivel szemben. Az 1000l-es szüretelőkád ideális kissebb kerti tónak, ráadásul a halak számára is kellő védelmet nyújt télre, a magasságának köszönhetően.

 

Áruházunkban a 110l-es szüretelőkádaktól kezdve, a legnépszerűbb 275 és 500l-es kádakon át számos méretben elérhetők kiegészítő a kiegészítő szűrővel és csappal együtt.