Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Csatorna szűrő
Csatorna szűrő
3 465 Ft 
3 300 Ft

Csatorna szűrő

Az ICS csatorna szűrő eleme elengedhetetlen eszköz az esővízgyűjtő rendszerben, hogy biztosítani tudja a hordóban gyűjtött esővíz tisztaságát és a rendszer hosszú távú, megbízható működését.

Méret
10 cm
Súly
1,5 kg
Gyártó
ICS
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 1 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 165 Ft
3 300 Ft
3 465 Ft 
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Csatorna szűrő

Műszaki adatok:

  • Beépíthető: 10 cm átméretű csatornába
  • Anyaga: műanyag 
  • Súly: 1,5 kg

Leírás:

Az ICS olasz gyártótól származó UV stabil polietilén műanyagból készült csatornaszűrő elem az esővízgyűjtő hordók szinte nélkülözhetetlen kiegészítője. A szűrő funkciójának köszönhetően hatékonyan gátolja a szennyeződések, mint például levelek, ágak vagy más nagyobb részecskék bejutását a hordóba, így biztosítja az összegyűjtött esővíz tisztaságát.

A csatornaszűrő a csatornabekötő és az ereszcsatorna között helyezhető el, így az esővízgyűjtő rendszer integrált részévé válik. Az esővízgyűjtő hordóban összegyűjtött víz tisztasága elengedhetetlen, különösen akkor, ha a vizet kerti öntözésre használjuk. A szűrő használatával megelőzhető a hordó eldugulása, továbbá a hordóban lévő víz tisztaságának hosszú távú fenntartása.

Az UV stabil polietilén műanyagból készült ICS csatornaszűrő kiváló ellenálló képességet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben, valamint hosszú élettartamot garantál. A szűrő könnyen tisztítható, ami megkönnyíti a rendszer karbantartását.

A csatornaszűrő és a csatornabekötő elem egymással kompatibilis, így a beépítés során nem szükséges különböző gyártók termékeit kombinálni. Amennyiben nincs csatornabekötő eleme, ajánlott hozzá rendelni, hogy biztosítsa az esővízgyűjtő rendszer zökkenőmentes működését. Mindezek mellett, a 10 cm-es átmérőjű csatornába könnyedén beépíthető, ami további kényelmet és praktikumot biztosít a felhasználó számára.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
M450002V
Tömeg:
1,5 kg/db