Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Csatornabekötő elem
Csatornabekötő elem
2 625 Ft 
2 500 Ft

Csatornabekötő elem

Az ICS Csatornabekötő elemének használata nélkülözhetetlen minden olyan esővízgyűjtő rendszer számára, amely hatékonyan és problémamentesen szeretne működni. Ez a termék nem csak növeli a rendszer hatékonyságát, de hozzájárul a hordó hosszabb élettartamához és a rendszer egészének fenntarthatóságához is.

Méret
10 cm
Súly
1,5 kg
Gyártó
ICS
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 4 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 125 Ft
2 500 Ft
2 625 Ft 
Részletek

Csatornabekötő elem

Műszaki adatok:

  • Anyaga: "PE"
  • Bekötehető ereszcsatorna méret: maximum 10 cm-es (perforálva van 10/8/6 cm) 
  • Súly: 1,5 kg

Leírás:

Az ICS olasz gyártótól származó, UV stabil polietilén műanyagból ("PE") készült Csatornabekötő elem minden esővízgyűjtő hordó elengedhetetlen tartozéka. A csatornabekötő legfontosabb feladata, hogy biztosítsa az esővíz zavartalan áramlását a hordóba, ezáltal jelentősen növelve a gyűjtőrendszer hatékonyságát és hasznosságát.

A csatornabekötő elem egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képes továbbvezetni a vizet, amint a hordó telítődött. Ez a funkció kritikus szerepet játszik a rendszer optimális működésében, mivel megelőzi a hordó túlcsordulását és az esetleges rendszerkárosodást. Továbbá ez a kiegészítő gondoskodik arról is, hogy a hordóban ne maradjon állóvíz, ami hosszú távon csökkentheti a hordó élettartamát.

Egy másik fontos előny, amit a Csatornabekötő elem nyújt, a könnyű szerelhetőség és karbantarthatóság. Így az esővízgyűjtő rendszer egész élettartama alatt csak minimális karbantartást igényel. Az UV stabil polietilén műanyag hosszú élettartamot és kiemelkedő ellenálló képességet biztosít az időjárás viszontagságai ellen.

A Csatornabekötő elem perforált kialakítása révén, maximum 10 cm-es ereszcsatornákhoz csatlakoztatható, de a perforációknak köszönhetően 8 cm, illetve 6 cm átmérőjű csatornákhoz is tökéletesen alkalmazható. Az ilyen rugalmasság még inkább megkönnyíti a beépítést, valamint bármelyik esővízgyűjtő rendszerbe könnyedén integrálhatóvá teszi.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
M150002V
Tömeg:
1,5 kg/db
Kiegészítő termékek