Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Blog

Szlovákia - Felvidék

Szlovákia - Felvidék

Baross pályázat - Felvidék

A Baross Alapítvány célja a Felvidék gazdasági és szociális fejlesztése. A helyi vállalkozások támogatásával nagyban hozzájárulnak azok fejlődéséhez. Egy új gép, eszköz beszerzése a vállalkozások életében új fejezetet nyithat.

Közel két hónapos kint létünk alatt 20 előadáson közel 5000 magyar vállalkozással találkoztunk, melyeknek egy hónap alatt több száz ajánlat készítettünk el. Ennek köszönhetően közel 50 vállalkozás választott minket, közöttük rengeteg borász is. A leszállított termékek között voltak Kalina hordók, Zottel tartályok, csillagkerekes soraljművelő, palacktöltő, borszivattyú stb.

 

Baross boraszatBaross boraszatBaross boraszatBaross boraszat

 

Az egyik legérdekesebb termék talán az alábbi Speidel tojások, melyekből 2 db 250l és 2 db 500l-est szállítottunk le. A tojások az aranymetszés alapján készültek, így az erjesztés során a bor folyamatos mozgásban marad, melynek köszönhetően annak íze sokkal intenzívebb lesz a megszokott erjesztő tartályokhoz képest. Kérhető hozzályuk kotyogó, illetve kóstoló és leeresztő csap. Az anyaga pedig élelmiszerbarát műanyag.

 

A Tamasek pincészet egyéb gépek mellett a Kalina hordóit is tőlünk szerezte be, melyeket a saját logójával szállítottuk.