Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Töltőgépek

A gravitációs töltőgép könnyen használható és ideális bor palackozásához. A gép saválló anyagból készült és opcióval elektronikus szintérzékelővel rendelkezik, mely a borosüveg töltését vezérli. A gravitációs töltőgép szinte bármilyen típusú borosüveggel használható. A gép ideális kis és nagy borosüvegekhez. 4-6 fejes kivitelben pedig családi borászatoknak ideális. A gravitációs töltőgép könnyen kezelhető és nagy töltési sebességgel rendelkezik. 

 


10termék 110

A gravitációs palacktöltőnek számos előnye van:

  1. Kivitel: A gravitációs palacktöltő lehet asztali vagy lábon álló kivitelű, attól függően, hogy mire van igénye a borásznak.

  2. Szivattyú: A gravitációs palacktöltő lehet gumilapátos vagy cefreszivattyúval ellátott, attól függően, hogy milyen típusú folyadékot szeretnénk palackozni. A bor kímélése érdekében érdemes gumilapátos szivattyút választani.

  3. Forró folyadékhoz állítás: Ha forró folyadékot szeretnénk palackozni, akkor kérhetjük a gravitációs palacktöltőt forró folyadékhoz állítással.

  4. Elektronikus szintérzékelő: A gravitációs palacktöltőhöz lehet kérni elektronikus szintérzékelőt, amely automatikusan ki-be kapcsolja a szivattyút, amikor a töltő tartályában a folyadék szintje eléri a kívánt értéket.

  5. Állítható tálcák: A gravitációs palacktöltő tálcája állítható magasságú, így különböző méretű és alakú palackokhoz is használható.

Összességében a gravitációs palacktöltő egy nagyon hasznos eszköz a kisüzemi borászok számára, amely segít a hatékony és precíz palackozásban.