Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Palacktöltő

Termékismertető

A gravitációs töltőgép könnyen használható és ideális bor palackozásához. A gép saválló anyagból készült és opcióval elektronikus szintérzékelővel rendelkezik, mely a borosüveg töltését vezérli. A gravitációs töltőgép szinte bármilyen típusú borosüveggel használható. A gép ideális kis és nagy borosüvegekhez. 4-6 fejes kivitelben pedig családi borászatoknak ideális. A gravitációs töltőgép könnyen kezelhető és nagy töltési sebességgel rendelkezik. 

 


10termék 110

A gravitációs palacktöltőnek számos előnye van:

  1. Kivitel: Kivitel tekintetében a gravitációs palacktöltő rendkívül rugalmas. Asztali vagy lábon álló verzióban is kapható, attól függően, hogy a borásznak melyik opció a leginkább megfelelő. Ez a kivitelbeli változatosság a munkaegységek helyszínének és a borászati munkafolyamatoknak a sokféleségét szem előtt tartva különösen előnyös.

  2. Szivattyú: Szivattyúként a gravitációs palacktöltő vagy gumilapátos szivattyúval, vagy cefreszivattyúval van felszerelve, attól függően, hogy milyen folyadékot szeretne a borász palackba tölteni. A bor minőségének megőrzése érdekében a gumilapátos szivattyú a legjobb választás, mivel ez a kíméletes működése által biztosítja a bor integritását.

  3. Forró folyadékhoz állítás: A gravitációs palacktöltő szintén alkalmazkodóképes, ha forró folyadékok palackozásáról van szó. A forró folyadékhoz állítás lehetősége növeli a készülék sokoldalúságát, lehetővé téve, hogy a borászok széles spektrumú igényeit kielégítse.

  4. Elektronikus szintérzékelő: Egy másik hasznos funkció, amit a gravitációs palacktöltő kínál, az elektronikus szintérzékelő. Ez az eszköz automatikusan szabályozza a szivattyú működését, attól függően, hogy a töltő tartályban a folyadék szintje elérte-e a kívánt értéket. Ez az intelligens funkcionalitás nagymértékben megkönnyíti a borász munkáját.

  5. Állítható tálcák: A gravitációs palacktöltő az állítható tálcák révén rendkívül rugalmassá válik. A tálca magasságának állításának lehetősége biztosítja, hogy különböző méretű és alakú palackok is használhatók legyenek, így a borászok széles körű igényeit képes kiszolgálni.

Összességében a gravitációs palacktöltő egy nagyon hasznos eszköz a kisüzemi borászok számára, amely segít a hatékony és precíz palackozásban.