Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Bortartályok és kiegészítők

Zottel Trade közel 30 éve gyárt saválló bortartályokat. A szlovén gyártó mára a hazai piac egyik legnagyobb beszállítója lett. Elsősorban közelsége, kedvező ára, állandó megbízható minőségének és gyors szállításának köszönhetően.

 

Zottel úszófedeles inox bortartályaink a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak. A 12 literes 1 csapos tartálytól egészen az 1100 literes tartályokig, 1-3 csappal kaphatók. Az alap kivitel 1/2"-os csappal rendelkezik, mely bármikor utánrendelhető.

Az úszófedeles tartályoknál az úszófedél és a tartály oldala között lévő rést paraffinolajjal kell kitölteni. Minden 100l borhoz 1 dl paraffinolaj szükséges. A bor, vagy folyadék kiengedésével az úszófedél a bor felszínén marad és azt légmentesen zárja. Leginkább kissebb, családi borászatok számára ajánlott, akik egyszerre kissebb mennyiséget palackoznak, vagy töltenek saját felhasználásra.

 

ÚSZÓFEDELES BORTARTÁLYOK

A pumpás, vagy más néven sziliköntömlős bortartályok működése nagyon egyszerű. A készlethez fedél mellett pumpa és egy szilikontömlő adunk. A szilikontömlőt a fedélre kell ráhelylezni, akár egy biciklitömlőt, majd a bor vagy egyéb folyadék tetejére téve azt felpumpálni, így légmentesen lezárhatjuk a tartályt. Elsősorban azoknak a borászoknak ajánljuk, akik nem szeretnének paraffint használni, vagy egyszerre "nagyobb" mennyiségű folyadékot palackoznak.

PUMPÁS BORTARTÁLYOK

Bortartályok hűtőpalásttal (1 db), pumpás szettel

Bortartályok hűtőpalásttal (2 db), pumpás szettel

Zárt bortartályok

Erjesztőtartályok hűtőpalásttal

Használat során a termékekkel előfordul, hogy kilyukadnak, elszakadnak, vagy csak elvesznek. Kiegészítőink között csapok, szilikontömlők, úszófedelek, pumpás fedélszettek is megtalálhatók, melyeket készletről, gyorsan, utánvétellel is kiszállítunk.

KIEGÉSZíTŐK