Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Geotextília, fekete, 1 X 25 m
Geotextília, fekete, 1 X 25 m
12 495 Ft 
11 900 Ft

Geotextília, fekete, 1 X 25 m

A geo-textília egy UV-stabil, időjárásálló talajtakaró, mely hatékonyan védi a kertet a gyomosodástól. Kiválóan alkalmazható talajrétegek elválasztására, stabilizálására, és víz átengedő képességével segíti a növények egészséges fejlődését. Hőkezeléssel erősített, így magas szakítószilárdsággal rendelkezik, és könnyen méretre vágható. Kertépítésnél és tófólia alá, valamint parkolók és járdák alapozásánál is ideális választás.

Méret
25 méter
Szín
Fekete
Hossz
25 méter
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 2 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 595 Ft
11 900 Ft
12 495 Ft 
Részletek

Geotextília, fekete, 1 X 25 m

Műszaki adatok:

  • Méret: 1 X 25 méter
  • Színe: Fekete
  • Tömeg: 150 g/m2
  • Anyag: "PP" hőkezelt geo-filc (UV stabil) 
  • Kémiai adalékmentes
  • Magas szakítószilárdság

Leírás:

Az ICS által gyártott geotextília a kertészeti tevékenységek széles skáláját támogatja. Ez a sokoldalú és funkcionális termék számos felhasználási területre kínál megoldást. Az egyik leggyakoribb felhasználása a talajtakaróként történő alkalmazás, amely hatékony védelmet nyújt a gyomosodás ellen. A geotextília azonban képes a természetes föld és szemcsemozgások gátlására is, stabilizálva ezzel a talaj állapotát.

A geotextília további felhasználási területei között szerepel a kőágyások és mulcsozott területek alatti leterítés, a tófóliák alá való felhelyezés a tóépítés során, valamint a parkolóhelyek és járdák alapjának előkészítése.

Az anyag nemcsak a gyomok és egyéb káros növények terjedését akadályozza, hanem hatékonyan elválasztja a talajrétegeket és stabilizálja a talajt. A geotextília struktúrája lehetővé teszi a víz áteresztését, míg megakadályozza a gyomok és más káros gyökerek felszínre törését.

A geotextília könnyedén méretre vágható, és remek vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás a kertészeti munkához. A használata során a geotextília egy gyommentes környezetet biztosít, miközben maga a textília UV-stabil, időjárásálló és hőkezelt, így nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, ami hozzájárul a hosszú élettartamához.

Mérete 1 X 25 méter, fekete színben, és kémiai adalékmentes PP hőkezelt geo-filcből készült, tömege pedig 150 g/m2. Az anyag magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ami még hosszabb élettartamot és nagyobb stabilitást biztosít.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
47151-4
Tömeg:
2,5 kg/db
Hasonló termékek