Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Geotextília, fekete, 2 X 25 m
Geotextília, fekete, 2 X 25 m
25 095 Ft 
23 900 Ft

Geotextília, fekete, 2 X 25 m

A geo-textília egy UV-stabil, időjárásálló talajtakaró, mely hatékonyan védi a kertet a gyomosodástól. Kiválóan alkalmazható talajrétegek elválasztására, stabilizálására, és víz átengedő képességével segíti a növények egészséges fejlődését. Hőkezeléssel erősített, így magas szakítószilárdsággal rendelkezik, és könnyen méretre vágható. Kertépítésnél és tófólia alá, valamint parkolók és járdák alapozásánál is ideális választás.

Méret
2x25 méter
Szín
Fekete
Hossz
25 méter
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 2 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 195 Ft
23 900 Ft
25 095 Ft 
Részletek

Geotextília, fekete, 2 X 25 m

Műszaki adatok:

  • Méret: 2 X 25 méter
  • Színe: Fekete
  • Tömeg: 150 g/m2
  • Anyag: "PP" hőkezelt geo-filc (UV stabil) 
  • Kémiai adalékmentes
  • Magas szakítószilárdság

Leírás:

Az ICS által gyártott geotextília, melynek mérete 2 X 25 méter, tömege 150 g/m2, fekete színű, kiváló minőségű, hőkezelt, UV-stabil PP geo-filcből készült. Kémiai adalékmentes, ezért környezetbarát és biztonságos a kertben történő használatra. Egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a magas szakítószilárdság, ami hosszú élettartamot és nagy stabilitást biztosít.

A geotextília egy sokoldalú és funkcionális kertészeti eszköz, melyet számos különböző felhasználási területre terveztek. Elsősorban talajtakaróként alkalmazzák, hatékony védelmet nyújtva a gyomosodás ellen, de a természetes föld- és szemcsemozgásokat is képes gátolni, stabilizálva ezzel a talaj állapotát. Alkalmazható továbbá kőágyások, mulcsozott területek alá való leterítésre, tófólia alá történő felhelyezésre tóépítéskor, illetve parkolóhelyek és járdák alapjának előkészítésére is.

Nem csupán a gyomok és más káros növények terjedését akadályozza, de remekül használható talajrétegek elválasztására és a talaj stabilizálására is. A textília szerkezete lehetővé teszi a víz áteresztését, ugyanakkor megakadályozza a gyomok és más káros gyökerek felszínre törését. Telepítése során figyelembe kell venni néhány fontos szempontot: a talaj felületét le kell simítani, a textília széleit pedig úgy kell rögzíteni, hogy a takaró teljesen feszes legyen. Emellett érdemes gondoskodni a kb. 10 cm-es átfedésről a geotextília panelek között.

A geotextília könnyen méretre vágható, remek vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális kiegészítője a kertészeti tevékenységeknek. Használata során gyommentes környezetet biztosít, míg a textília maga terhelhető, UV-stabil és időjárásálló. Mindkét oldala hőkezeléssel erősített, amivel még magasabb szakítószilárdságot ér el, ami hozzájárul a hosszabb használati élettartamhoz.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
47152-4
Tömeg:
5 kg/db
Hasonló termékek