Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Felco akkumlátor (2,7 Ah)
Felco akkumlátor (2,7 Ah)
80 745 Ft

Felco akkumlátor (2,7 Ah)

A Felco termékek kiemelkedő minőséggel és tartóssággal rendelkeznek, elengedhetetlen eszközök minden szőlészeti és kerti munkához. Kínálatunk kiegészítőket és pótalkatrészeket is tartalmaz széles választékban.

Gyártó
Felco
Szállítási költség
1 900 Ft
80 745 Ft
Részletek

Felco akkumlátor (2,7 Ah) 

Műszaki adatok:

Súly: 1 kg

Töltési idő: 90 perc

Teljesítmény: 2,7 Ah

Leírás:

A FELCO 880/195 egy kifejezetten elektromos metszőollókhoz készült, 36V-os Li-Ion akkumulátor, ami megbízható energiaellátást nyújt a kerti munkálatokhoz. Ez az akkumulátor 2,7 Ah kapacitású, ami jelentős üzemidőt garantál, így hosszabb ideig dolgozhatunk anélkül, hogy meg kellene szakítani a munkát az akkumulátor töltése miatt.

Az akkumulátor energiakapacitása 19,4 Wh, amely lehetővé teszi, hogy a metszőolló folyamatosan magas teljesítményszinten működjön. Ez az akkumulátor az erőteljes, de energiahatékony Lithium-Ion technológiát használja, amely számos előnyt nyújt. Az ilyen típusú akkumulátorok képesek nagy mennyiségű energiát tárolni kis helyen, ami hozzájárul a metszőolló könnyű és kényelmes használatához. Ezen túlmenően, a Lithium-Ion akkumulátorok jellemzően hosszú élettartamúak, ami hosszú távon pénz- és energiamegtakarítást jelenthet.

A FELCO 880/195 akkumulátor tökéletes választás azok számára, akik a FELCO elektromos metszőollókhoz keresnek egy megbízható, hosszú élettartamú, és hatékony energiaellátási megoldást. Az akkumulátor kiváló teljesítménye és hosszú üzemideje garantálja, hogy a kertészeti munka zökkenőmentesen haladhasson.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FELCO880-195
Tömeg:
3 kg/db