Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Elektromos metszőolló, Felco (30 mm)

A Felco metszőollók kiváló minőségű eszközök a kertészkedéshez és a növényápoláshoz. A Felco metszőollók megbízható és tartós kialakítással rendelkeznek, amelyek könnyedén és precízen vágják át a növényeket.

Vágási vastagság
30 mm
Gyártó
Felco
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elektromos metszőolló, Felco (30 mm)

Műszaki adatok:

Vágási átmérő: 30 mm

Súly: 750 g

Hossz: 265 mm

Csomag tartalma:

A csomag egyedül a Felco 802 HP elektromos metszőollót tartalmazza akkumlátor és hosszabbítószár nélkül.

Leírás:

Ismerje meg a Felco 802 HP elektromos metszőolló előnyeit, amely egy igazi forradalom a kertészkedésben. Ez a 30 mm-es vágási átmérőjű olló egyedülálló precizitást és kényelmet nyújt a felhasználó számára. Segítségével a szőlő és gyümölcsfák metszése akár 8-szor gyorsabban is elvégezhető.

Az olló mindössze 750 g-os súlya a könnyű és kényelmes használatot biztosítja. A 265 mm hosszának köszönhetően képes lesz a nehezen elérhető ágak metszésére is. Az ergonómiai kialakítás biztosítja, hogy órákon át dolgozhasson kényelmesen.

A csomag tartalmazza a Felco 802 HP elektromos metszőollót, amely könnyedén kezelhető és strapabíró. Figyelem, az akkumulátor és a hosszabbítószár nem része a csomagnak, ezeket külön kell megvásárolni.

A Felco 802 HP elektromos metszőolló a tökéletes választás mind a hobbikertészek, mind a szakemberek számára. Ezzel az eszközzel a munka gyors és hatékony, a kertje pedig mindig tökéletes lesz.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FELCO802HP
Tömeg:
5 kg/db