Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Elektromos metszőolló szett, Felco (30 mm-es ollóval, 6,0Ah akkumulátorral)

A Felco metszőollók kiváló minőségű eszközök a kertészkedéshez és a növényápoláshoz. A Felco metszőollók megbízható és tartós kialakítással rendelkeznek, amelyek könnyedén és precízen vágják át a növényeket.

Vágási vastagság
30 mm
Gyártó
Felco
Szállítási költség
Ingyenes kiszállítás
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elektromos metszőolló szett, Felco (30 mm-es ollóval, 6,0 Ah akkumlátorral)

Műszaki adatok:

Vágási átmérő: 30 mm

Súly: 3,05 kg

Hossz: 265 mm

Csomag tartalma: 

  • Felco 802 elektromos metszőolló
  • Hátizsák
  • Akkumlátor 6,0 Ah
  • Szerszámtartó
  • Élező
  • Zsírozó
  • Spray
  • Akkumlátortöltő

Leírás:

Az elektromos metszőolló szett, Felco 30 mm-es ollóval és 6,0 Ah akkumulátorral tökéletes választás a hatékony és precíz metszéshez. Az olló megbízható minőséget és kiváló teljesítményt nyújt, így ideális eszköz a kerti munkákhoz. A vágási átmérője 30 mm, a súlya 3,05 kg, és a hossza 265 mm.

A szett tartalmazza a Felco 802 elektromos metszőollót, egy praktikus hátizsákot, egy erős 6,0 Ah akkumulátort, szerszámtartót, élezőt, zsírozót és spray-t. Az olló könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, így kényelmesen használható. A 30 mm-es vágási átmérő lehetővé teszi a vastagabb ágak hatékony levágását.

Az 6,0 Ah akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így hosszabb ideig dolgozhatunk a kertben anélkül, hogy feltöltést kellene végezni. A mellékelt hátizsák praktikus és könnyű szállítást tesz lehetővé. A szett tartozékaival könnyedén karbantarthatjuk az ollót, hogy mindig optimális állapotban legyen.

Az elektromos metszőolló szett, Felco 30 mm-es ollóval és 6,0 Ah akkumulátorral kiváló választás a professzionális és hatékony metszéshez. Biztosítja a precíz vágást és könnyű kezelhetőséget a kerti munkák során.

 

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FELCO802plus
Tömeg:
10 kg/db