Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Blog

Enoitalia

Enoitalia

Mit gyártanak?

 

Az Enoitalia egy olasz vállalat, amely borászati berendezéseket és gépeket gyárt. A cég székhelye Brescia tartományban, Olaszország északi részén található. Az Enoitalia ellenőrzi az egész borászati folyamatot, kezdve a szőlőszüret előtti előkészületektől egészen a borpalackozásig.

Az Enoitalia története az 1960-as években kezdődött, amikor a cégalapító, Giuseppe Barbaglio elkezdett szőlőpréseket készíteni. Az 1970-es években az Enoitalia már az olasz borászati piac vezető szereplőjévé vált, és ekkor kezdett el a borászati gépek és berendezések gyártásával foglalkozni.

Az Enoitalia sikere az innovációban és a minőségi szolgáltatásokban rejlik. A cég folyamatosan újítja és fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a borászatban dolgozók igényeinek. Az Enoitalia termékei magas minőségű alkatrészekből és anyagokból készülnek, amelyek garantálják az eszközök hosszú élettartamát és hatékony működését.

Az Enoitalia kínálatában megtalálhatók olyan berendezések és gépek, mint a szőlőprés, a szőlőzúzó-bogyózó, a mustszűrő, a hordó, a palackozó gép és a címkézőgép. Az Enoitalia kínálata széles, így lehetővé teszi a borászatok számára, hogy a teljes borászati folyamatot lefedjék a szőlőszürettől egészen a palackozásig.

Az Enoitalia nemcsak az olasz, hanem a nemzetközi borászati piac vezető szereplője is. A cég termékeit világszerte értékesítik, és számos borászat használja az Enoitalia berendezéseit és gépeit a borászati folyamatban. Az Enoitalia ma is a minőség, a megbízhatóság és az innováció jelképe a borászati gépek és berendezések gyártása területén.