Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Címkéző gépek

A palackcímkéző gép olyan eszköz, amely címkék felhelyezésére használható a palackokra. Az automata gép jellemzően egy szállítószalagból áll, amely a palackokat a címkézési folyamaton keresztül mozgatja. A legtöbb esetben a gép rendelkezik egy palackérzékelő rendszerrel, amely elindítja a címkézési folyamatot, ha egy palack jelen van. A palackérzékelő rendszer lehet mechanikus vagy optikai. Amint a palackot észleli, a gép adagolja a címkét, és felhelyezi azt a palackra. A címke felhelyezése történhet nyomásérzékeny ragasztóval vagy hőre aktiválható ragasztóval. A címke felragasztása után a palack kikerül a gépből.

Automata címkézőn kívül kínálatunkban elérhetőek mechanikus címkézők is. Ebben az esetben a palackot be kell helyezni a hengerre, majd egy kar elforgatásával felkerül a címke. 


11termék 111

A borosüveg címkéző gépek olyan berendezések, amelyek segítségével könnyen és hatékonyan lehet címkézni a boros üvegeket. Általában az üveg oldalára, hátára vagy a nyakára helyezik a címkét, és a gép pontosan és egyenletesen felhelyezi azt.

Típusok:

A címkéző gépek különböző típusokban érhetők el, például manuális vagy automata változatban, attól függően, hogy mennyire nagy a termelési volumen, és milyen gyorsaságra van szükség a címkézési folyamat során. Az automata címkéző gépek rendkívül hatékonyak és gyorsak, és alkalmasak nagy mennyiségű borosüveg címkézésére.

Címke felhelyezés:

A címkézési folyamat általában úgy működik, hogy a gép előkészíti a címkéket, majd azokat automatikusan felhelyezi az üvegekre. A címkézés előtt az üvegeket általában előkészítik, például eltávolítják róluk a port és zsírokat, és megszárítják őket. A címkézés után az üvegeket további folyamatokon megy keresztül, például csomagolják, és elkészítik azokat az eladásra.