Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 100l-es duplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Duplafalú
Űrtartalom
100 liter
Súly
53 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 100l-es duplafalú

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 100

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 58 

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály
  • biztonsági szelep

Leírás:

Ez a 100 literes duplafalú pálinkafőző Szlovéniából származik, garantálva a kitűnő minőséget és a hosszú élettartamot. A készülék méretei 130x80x140 cm, súlya pedig 58 kg, így stabil és megbízható berendezés otthoni használatra.

A készletben megtalálható a pálinkafőző készülék, egy hőmérő, leégésgátló betét, lepárlócső, hűtőtartály és egy biztonsági szelep is, ami további biztonságot nyújt a párlatfőzés folyamatában.

A pálinkafőző anyaga réz lemez, mely kitűnő hővezető képességéről és korrózióállóságáról ismert. Az átfolyós rendszerrel és a leégésgátló ráccsal a leégés veszélye minimálisra csökkenthető.

A kupola vízzáró, így még sérülés esetén is megőrzi szigetelő tulajdonságait. A készülék fával és gázzal is fűthető, így az egyes felhasználók igényeihez igazítható.

A készülék használatával tiszta, minőségi párlat vagy pálinka állítható elő. A duplafalú kialakításnak köszönhetően a berendezés hatékonyan tartja a hőt, ami jobb energiahatékonyságot és kiváló minőségű pálinkát eredményez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaduplai100
Tömeg:
53 kg/db