Pályázna? Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ITT!    

Kérdése van? Hivjon minket! 300121145 

Kérdése van? Hívjon minket! 300121145

Bortartályok és kiegészítők

A Zottel Trade közel 30 éve gyárt minőségi rozsdamentes bortartályokat. Megbízhatóságának és jó ár-értékének köszönhetően Magyarországon az egyik legkeresettebb borostartályok közé tartozik. Kínálatukban elérhetők zárt-nyitott, úszófedeles tartályokpumpás bortartályok.

Webáruházunkban kiegészítők is kaphatók saválló bortartályokhoz. Legnépszerűbbek a 200-250l-es tartályhoz kérhető kiegészítők, úgy mint gumiheveder, szilikontömlő, pumpás fedélszett, valamint az úszófedél.

A Zottel bortartályok kiváló választást jelentenek azon borászok számára, akik tökéletes környezetet szeretnének boruk számára. A Zottel bortartályhoz számos tartozék is elérhető, mint például csap, gumiheveder, pumpa, tömlő, amelyek elengedhetetlenek a borkészítéshez. Ennek eredményeként a Zottel bortartályok a minőség, az érték és a kényelem verhetetlen kombinációját kínálják.

Webáruházunkban elérhető, Zottel rozsdamentes tartályok, inox úszófedeles tartályok, pumpás tartályok, kiegészítők, pumpás fedélszettek, szilikontömlők, úszófedelek gumihevederek.