Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Szüretelőkádak és kiegészítők

A szüretelőkádak felhasználása szinte végtelen. Javaslatainkat és tippjeinkről bővebben olvashat folyamatosan frissülő blogunkon. Többféle, nagyméretű, akár 1000 L-es űrtartalommal. Termékeink között szűrőkosár, és többféle csap is kapható. 

A kádak Olaszországba készülnek, és természetesen, élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek. Tartós, hosszú éveken át használható kádakról van szó. A gyártás során külön megerősítették a peremeket is, a jó használhatóság érdekében.  


9termék 19

Kínálatunkban a szőlészeti, borászati eszközök között kiemelt helyen szerepelnek a szüretelőkádak is. Szüretelőkád, sózókád, dézsa... Számos területen használhatjuk legyen az hentesüzlet, gyerekmedence, kutyafürdetés, kerti tó vagy épp borászatban cefreáztatásra.

MobilPlastic

A MobilPlastic műanyag szüreti kád ideális, szőlő és egyéb gyümölcs gyűjtésére, erjesztésére, tárolására. Különböző változatokban kapható, hogy megfeleljen az egyes ügyfelek egyedi igényeinek. A több mint 30 éves tevékenység során szerzett tapasztalat lehetővé tette egy olyan termék kifejlesztését, amely maximális megbízhatóságot és tartósságot garantál. Könnyen tisztítható és karbantartható. Emellett nagyon masszív és ellenáll az ütődéseknek. A kád egymásra rakható, amikor nincs használatban, így nagyon kevés helyet foglal.

Mire használják a szüretelőkádat?

A műanyag élelmiszeripari minősítésű szüretelőkád egy fontos eszköz a borkészítés során. A borászok használják a szőlőszüret során, hogy gyűjtsék össze és szállítsák a szőlőt a szőlőfeldolgozóhoz vagy az erjesztő bortartályhoz.

Szüretelőkád előnye:

A műanyag szüretelőkád előnye, hogy könnyű és könnyen mozgatható, ami segíti a szőlő szállítását a szőlőültetvényről az erjesztő bortartályokig. Továbbá, mivel a műanyag kádak sima felületűek, könnyen tisztíthatók, így csökkentve a fertőzés és a baktériumok kialakulásának kockázatát.

Hatékony!

A műanyag szüretelőkádak lehetővé teszik a borászok számára, hogy hatékonyan és hatékonyan szállítsák a szőlőt, és biztosítsák, hogy a szőlő ne sérüljön meg vagy koszolódjon el az utazás során. Ezenkívül a műanyag kádak könnyen tárolhatók és szállíthatók, és a borászok széles választékából választhatnak a szükségleteiknek megfelelően.

Összefoglalva, a műanyag élelmiszeripari minősítésű szüretelőkád fontos eszköz a borkészítés során, amely lehetővé teszi a borászok számára, hogy hatékonyan és hatékonyan szállítsák a szőlőt, és biztosítsák annak minőségét és integritását az erjesztő bortartályokba való bekerülés előtt.