Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gyümölcsprés, szőlőprés és kiegészítő

Termékismertető

A Lancman, Zottel, Grifo vízzel működő gyümölcsprések ideálisak almabor, bor és egyéb gyümölcslevek kisüzemi előállítására. A prés könnyen kezelhető, és rövid idő alatt nagy mennyiségű gyümölcsöt képes feldolgozni. A prés emellett nagyon hatékony, a gyümölcsből a gyümölcslé akár 95%-át is kinyerheti. A visszamaradt gyümölcshús komposztként vagy állati takarmányként használható fel. A prés tartós anyagokból készült. Elérhető festett vázzal vagy teljesen rozsdamentes kivitelben. Az alapgép 1 db membárnnal és zöld szűrőzsákkal érkezik, de javasolt tartalék kiegészítők beszerzése. A Lancman vagy Zottel gyümölcsprés kiváló befektetés mindenkinek, aki saját almabort, bort vagy gyümölcslevet szeretne készíteni. 

Víznyomásos prések

A víznyomásos prés, néha vízprésként is említve, kiemelkedő eszköz a gyümölcs- és szőlőpréselésben, valamint más növényi alapanyagok préselésében. Az eszköz a nyers lé vagy must kinyerését szolgálja a különféle növényi alapanyagokból. Ez az innovatív technológia sokkal hatékonyabb és gyorsabb módszer a hagyományos kézi préseléshez képest, mivel a vizet használja nyomáserőként, így jelentősen csökkenti a fizikai erőfeszítést és növeli a termelékenységet.

Zottel és Lancman, Grifo mindhárom márka jelentős szerepet játszik a víznyomásos prések piacán. Ezek a márkanévvel ellátott gépek elismertek a minőségükért, hatékonyságukért és megbízhatóságukért. Különböző kapacitású víznyomásos prések kaphatók, beleértve az 55 literes, 80 literes, 120 literes, 170 literes és 250 literes méreteket. Ezek a választási lehetőségek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy olyan préselőeszközt válasszanak, amely a legjobban megfelel a saját igényeiknek.

A víznyomásos prések anyagai között megtalálható a rozsdamentes acél, ami tartós és higiénikus megoldást biztosít, és hosszú távú használatra is alkalmas. Vannak olyan modellek is, amelyek rozsdamentes acélból készülnek, de festett alvázzal rendelkeznek, ezek esztétikai vonzerejükkel egyszersmind praktikus használati előnyökkel is bírnak. Különféle kivitelekben kaphatók, beleértve a dönthető és az álló változatokat, ezáltal még szélesebb körű alkalmazási lehetőségeket kínálva a felhasználóknak. Ez azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelő eszközt a sokszínű kínálatból.

Vízprés kiegészítők

A vízprésekhez használt kiegészítők jelentős mértékben hozzájárulhatnak a préselési folyamat hatékonyságának növeléséhez, így növelve az alapanyagokból nyert lé vagy must mennyiségét. A Lancman márka által kínált számos kiegészítő között találhatóak tömlők és szűrőzsákok, amelyek különösen fontos szerepet játszanak a préselési folyamatban. A tömlők lehetővé teszik a folyadék gyors és zökkenőmentes átvezetését a présből a tároló edénybe, míg a szűrőzsákok segítségével a szilárd anyagokat hatékonyan el lehet választani a folyékony résztől.

Zottel, Lancman, grifo mindhárom márka híres a kiváló minőségű vízprések gyártásáról. A termékeik minőségi anyagokból készülnek, ezért hosszú élettartamra tervezhetőek, így hosszú távon is megbízható és gazdaságos megoldást jelentenek.

Ha valaki nagyobb mennyiségű alapanyagot kíván préselni legyen az szőlő, gyümölcs, vagy más növényi eredetű alapanyag a víznyomásos prés igazán jó választás lehet. A hagyományos, manuális préseléshez képest a vízprések gyorsabb és hatékonyabb működést biztosítanak, kevesebb erőfeszítést igényelve a felhasználótól. Emellett a vízprések által biztosított egyenletes nyomás a lehető legjobb minőségű lé vagy must kinyerését teszi lehetővé az alapanyagokból.

Összefoglalva, a vízprések és hozzájuk tartozó kiegészítők jelentős mértékben hozzájárulhatnak a préselési folyamat hatékonyságának növeléséhez, így a borászok és gyümölcslé-gyártók számára érdemes fontolóra venni ezeket az eszközöket.