Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Vízprések és kiegészítők

A Lancman és Zottel vízzel működő gyümölcsprések ideálisak almabor, bor és egyéb gyümölcslevek kisüzemi előállítására. A prés könnyen kezelhető, és rövid idő alatt nagy mennyiségű gyümölcsöt képes feldolgozni. A prés emellett nagyon hatékony, a gyümölcsből a gyümölcslé akár 95%-át is kinyerheti. A visszamaradt gyümölcshús komposztként vagy állati takarmányként használható fel. A prés tartós anyagokból készült. Elérhető festett vázzal vagy teljesen rozsdamentes kivitelben. Az alapgép 1 db membárnnal és zöld szűrőzsákkal érkezik, de javasolt tartalék kiegészítők beszerzése. A Lancman vagy Zottel gyümölcsprés kiváló befektetés mindenkinek, aki saját almabort, bort vagy gyümölcslevet szeretne készíteni. 

Víznyomásos prések

A víznyomásos prés, vagy másnéven vízprés egy olyan eszköz, amely segítségével szőlőt, gyümölcsöt, vagy más növényi alapanyagot lehet préselni, hogy így nyers levelet vagy mustot nyerhessünk belőlük. A vízprés használata jó alternatívája lehet a hagyományos kézi préselésnek, mivel sokkal hatékonyabb és gyorsabb.

A Zottel és Lancman márka is ismert a víznyomásos prés kategóriában. Az oldalon található víznyomásos prés méretei: 55l, 80l, 120l, 170l, 250l. Az anyaga lehet rozsdamentes acél vagy rozsdamentes, de festett alvázzal. A dönthető vagy álló kivitelek is kaphatók, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Vízprés kiegészítők

A vízprésekhez különböző kiegészítők is rendelhetők, amelyek segítségével még hatékonyabbá lehet tenni a préselési folyamatot. Az oldalon található Lancman kiegészítők között szerepel például a tömlő és szűrőzsák, amelyek elengedhetetlenek a prés használatához. 

A Zottel és Lancman márka vízprései minőségi anyagokból készülnek, így hosszú távra tervezhetőek és megbízhatóak. Ha Ön is nagyobb mennyiségű alapanyagot szeretne préselni, akkor érdemes fontolóra venni a víznyomásos prés vásárlását.