Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 100l-es szimplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Szimplafalú
Űrtartalom
100 liter
Súly
53 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 100l-es szimplafalú

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 100

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 53

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály

Leírás:

A réz lemezből készül pálinkafőző átfolyós rendszerű, melyben a leégést egy leégésgátló rács biztosítja. Kupolája víz szígetelésű, mely sérülés esetén is remekül szigetel. Fűtés fával és gázzal is lehetséges. Anyagának köszönhetően tiszta, minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni.

Ez a 100 literes szimplafalú pálinkafőző kiváló minőségű, Szlovéniában készült berendezés. Méretei 130x80x140 cm, a súlya pedig 53 kg, így könnyedén elhelyezhető és használható otthoni környezetben.

A készlet a következő elemeket tartalmazza: a pálinkafőzőt, hőmérőt, leégésgátló betétet, lepárlócsövet és hűtőtartályt. Minden szükséges eszközt tartalmaz a pálinkafőzéshez, így nem kell külön berendezéseket vagy alkatrészeket vásárolnia.

A berendezés réz lemezből készült, ami kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik. Az átfolyós rendszerű kialakításnak köszönhetően a leégés veszélye minimalizálható, hiszen a berendezés tartalmaz egy leégésgátló rácsot.

A kupola vízzáró kialakítású, amely még sérülés esetén is megőrzi szigetelő képességét. A fűtés fával vagy gázzal is megoldható, így a pálinkafőző igényeihez és körülményeihez igazodva választhatja meg a legmegfelelőbb módszert.

A réz anyagának köszönhetően a pálinkafőző tiszta, minőségi párlatot, pálinkát készít. Ha otthoni környezetben szeretne pálinkát főzni, és fontos a kiváló minőség, akkor ez a 100 literes szimplafalú pálinkafőző kiváló választás lehet.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaszimplai100
Tömeg:
53 kg/db