Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 100l-es szimplafalú (keverőlapáttal)

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapáttal
Típus
Szimplafalú
Űrtartalom
100 liter
Súly
53 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 100l-es szimplafalú (keverőlapáttal)

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 100

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 53

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály

Leírás:

A réz lemezből készül pálinkafőző átfolyós rendszerű, melyben a leégést egy leégésgátló rács biztosítja. Kupolája víz szígetelésű, mely sérülés esetén is remekül szigetel. Fűtés fával és gázzal is lehetséges. Anyagának köszönhetően tiszta, minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni.

Ez a 100 literes szimplafalú pálinkafőző Szlovéniából származik, ami garantálja a kiváló minőséget és megbízható működést. A berendezés 130x80x140 cm méretű és 53 kg súlyú, tehát ideális választás otthoni használatra, ha nagyobb mennyiségű pálinkát szeretnénk főzni.

A készlet tartalmazza a pálinkafőzőt, hőmérőt, leégésgátló betétet, lepárlócsövet és hűtőtartályt, így mindent, ami a pálinkafőzéshez szükséges.

Az eszköz réz lemezből készült, aminek köszönhetően kiváló a hővezetése és ellenáll a korróziónak. Az átfolyós rendszerű kialakítás és a leégésgátló rács biztosítja, hogy minimalizálódjon a leégés veszélye.

A kupola vízzáró kialakítású, így sérülés esetén is megőrzi a szigetelő képességét. A fűtés történhet fával vagy gázzal, attól függően, hogy melyik a legkényelmesebb vagy leghatékonyabb a felhasználó számára.

A berendezés anyagának köszönhetően tiszta, minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni. Az integrált keverőlapát segítségével még könnyebben kezelhető és irányítható a főzési folyamat, így még magasabb minőségű pálinkát készíthetünk.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaszimplakeveros100
Tömeg:
53 kg/db