Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 60l-es duplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Duplafalú
Űrtartalom
60 liter
Súly
46 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 60l-es duplafalú

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 60

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 46 

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály
  • biztonsági szelep

Leírás:

Ez a 60 literes duplafalú pálinkafőző Szlovéniából származik, ami garantálja a kiváló minőséget és megbízható működést. A berendezés 130x80x140 cm méretű és 46 kg súlyú, tehát ideális választás otthoni használatra, ha kisebb, mégis jelentős mennyiségű pálinkát szeretnénk főzni.

A készlet tartalmazza a pálinkafőzőt, hőmérőt, leégésgátló betétet, lepárlócsövet és hűtőtartályt, továbbá egy biztonsági szelepet is, amely tovább növeli a berendezés használatának biztonságát.

Az eszköz réz lemezből készült, aminek köszönhetően kiváló a hővezetése és ellenáll a korróziónak. Az átfolyós rendszerű kialakítás és a leégésgátló rács biztosítja, hogy minimalizálódjon a leégés veszélye.

A kupola vízzáró kialakítású, így sérülés esetén is megőrzi a szigetelő képességét. A fűtés történhet fával vagy gázzal, attól függően, hogy melyik a legkényelmesebb vagy leghatékonyabb a felhasználó számára.

A berendezés anyagának köszönhetően tiszta, minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni. A duplafalú kialakításnak köszönhetően a főző berendezés hatékonyabb hőszigeteléssel rendelkezik, ami energiahatékonyság szempontjából előnyös, és jobb minőségű pálinka előállítását teszi lehetővé.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaduplai60
Tömeg:
46 kg/db