Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 60l-es szimplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Szimplafalú
Űrtartalom
60 liter
Súly
46 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 60l-es szimplafalú

Műszaki leírás:

Űrtartalom (l): 60

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 46 

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály

Leírás:

Ez a pálinkafőző a szlovén gyártású, rézlemezből készült berendezés kiváló választás lehet minőségi párlatok előállításához. 60 literes űrtartalmú, és 130x80x140 cm-es méretű, 46 kg súlyú berendezés, amely kompakt és robust, így hosszú távon is megbízhatóan működik.

A szett tartalmazza magát a pálinkafőzőt, egy hőfokmérőt a pontos hőmérséklet-szabályozáshoz, egy leégésgátló betétet a leégés megakadályozására, egy lepárlócsövet a párlat elvezetéséhez, valamint egy hűtőtartályt a párlat hűtéséhez.

A pálinkafőző egy átfolyós rendszerrel rendelkezik, amelynek középpontjában egy leégésgátló rács áll, hogy megakadályozza a leégést. A kupola kialakítása vízszigetelésű, amely még sérülés esetén is kiválóan szigetel. A fűtés fával és gázzal is lehetséges, így rugalmasan alkalmazkodik az adott körülményekhez.

A réz, mint anyag, hozzájárul a pálinka tisztaságához és minőségéhez, így ezzel a pálinkafőzővel kiváló minőségű párlatokat készíthet.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaszimplai60
Tömeg:
46 kg/db