Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkafőző, 80l-es szimplafalú

DES vagy Agromex pálinkafőző olyan eszköz, amelyet a házi pálinka főzéséhez használnak. A szimpla, vagy duplafalú pálinkafőző egy speciális típusú berendezés, amely elősegíti a pálinka kiváló minőségű lepárlását.

Kivitel
Keverőlapát nélkül
Típus
Szimplafalú
Űrtartalom
80 liter
Súly
50 kg
Gyártó
Agromex
Szállítási költség
4 700 Ft
Részletek

Pálinkafőző, 80l-es szimplafalú

Műszaki adatok:

Űrtartalom (l): 80

Méret (cm): 130x80x140

Súly (kg): 50 

Származási hely: Szlovénia

Készlet:

  • pálinkafőző
  • hőfokmérő
  • leégésgátló betét
  • lepárlócső
  • hűtőtartály

A réz lemezből készül pálinkafőző átfolyós rendszerű, melyben a leégést egy leégésgátló rács biztosítja. Kupolája víz szígetelésű, mely sérülés esetén is remekül szigetel. Fűtés fával és gázzal is lehetséges. Anyagának köszönhetően tiszta, minőségi párlatot, pálinkát lehet vele készíteni.

Leírás:

Az 80 literes szimplafalú pálinkafőző kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék otthon is élvezni a saját kezűleg készített pálinka ízét és minőségét. A Szlovéniában készült berendezés méretei 130x80x140 cm, súlya pedig 50 kg.

A készlet a következő elemeket tartalmazza: pálinkafőző, hőmérő, leégésgátló betét, lepárlócső és hűtőtartály. Minden szükséges alkatrész megtalálható benne, hogy könnyedén elkezdődhessen a pálinkafőzés.

A pálinkafőző réz lemezből készül, mely anyag kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és biztosítja a párlat tisztaságát és minőségét. Az átfolyós rendszerű kialakítás lehetővé teszi a hatékony és egyszerű működtetést.

A leégésgátló rácsnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy az alapanyagok leégnének a főzés során. A kupola vízzárós, így még a sérülések esetén is megőrzi szigetelő képességét.

A fűtés történhet fával vagy gázzal is, így a felhasználó igényeinek megfelelően választhatja ki a legkényelmesebb módszert.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
palinkaszimplai80
Tömeg:
50 kg/db