Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Pálinkás tartály, Zottel, 300l (álló)

Katalógus

A pálinkás tartály biztosítja a pálinka megfelelő érlelését, miközben a rozsdamentes tartály hosszú távú tárolási megoldást kínál. Fedezze fel a pálinkás tartály előnyeit!

Kivitel
Hegesztett láb
Űrtartalom
300 liter
Súly
21 kg
Gyártó
Zottel
Szállítási költség
3 000 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
Részletek

Pálinkás tartály, Zottel, 300l (álló)

Anyaga: rozsdamentes

Típus: álló

Csapok száma (db): 1

Űrtartalom (l): 300

Átmérő (mm): 636

Teljes magasság (mm): 1350

Tartály magasság (mm): 1000

Lábak magassága (mm): 320

Miért válaszd a Zottel pálinkás tartályt?

A Zottel pálinkás tartályok rendkívül előnyös választást jelentenek számos ok miatt. Először is, a higiénia fontos szempont, amit a Zottel tartályok könnyen teljesítenek a rozsdamentes acélból készült anyaguknak köszönhetően, amely egyszerűen tisztítható és sterilizálható. A tartósságuk szintén kiemelendő jellemző, hiszen a rozsdamentes acél anyaguknak köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak, ellenállva a korrodációnak.

A Zottel rozsdamentes pálinkás tartályok kezelése is egyszerű, különböző méretek és formák állnak rendelkezésre, amelyek közül könnyen kiválasztható a legmegfelelőbb a szükséges igényekhez. Emellett a rozsdamentes acél kiváló hőszigetelést biztosít, ezáltal a tartályban tárolt pálinka hőmérséklete stabil marad, ami javítja annak minőségét és ízét.

Különösen fontos kiemelni, hogy a rozsdamentes acél anyaguk semleges, így nem befolyásolja a tárolt ital ízét, ezáltal garantálva a pálinka eredeti, tiszta ízélményét. Továbbá, a Zottel tartályok környezetbarát anyagból készülnek, és biztosítják a higiénikus szállítást és tárolást.

Az sokoldalúsága is fontos szempont, amiben a Zottel tartályok kiválóak, hiszen használhatóak szállításhoz, raktározáshoz, és különböző italok, mint például a pálinka tárolásához.

A Zottel rozsdamentes pálinkás tartály, mind a 636 mm átmérőjével, mind a 1350 mm teljes magasságával kompakt méretet képvisel, ideális választás kis mennyiségű pálinka tárolására.

A tartály minőségi rozsdamentes acélból készül, amely biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet. A termék 1 db csapja lehetővé teszi a folyadék könnyű kiöntését, így megkönnyíti a pálinka kezelését.

A tartály 1000 mm-es magasságú, míg a tartó lábai 320 mm magasak. Ez a kialakítás biztosítja a tartály stabil állását és könnyű kezelhetőségét.

A 300 literes űrtartalom tökéletes mennyiség a házi pálinkafőzéshez, így könnyedén elhelyezhető bármilyen otthoni vagy professzionális pálinkafőző környezetben.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
ZP300
Tömeg:
21 kg/db