Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Bag in box töltők és kiegészítők

A BIB gépek számos csomagolósor alapvető alkotóelemei. Lehetőséget biztosítanak a zsákok gyors és hatékony folyadékkal való megtöltésére, akár kézi munka nélkül. A BIB zsákok különböző méretben kaphatók. 3-5-10 vagy akár nagyobb kivitelben is, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. A BIB töltők közül elérhetőek panelvezérlésű modellek is, amelyekkel pontosabban, egyszerűbben és gyorsabban lehet tölteni.. Az olyan folyadékokhoz, amelyek forró folyadékok töltését igénylik, léteznek speciális, forró folyadékkészlettel ellátott BIB gépek is. 

 


13termék
 

BIB töltő felhasználása

A Bag in Box (BiB) töltők eszközök, amelyeket az élelmiszeriparban, különösen a bor- és gyümölcsléiparban használnak a termékek tárolására és szállítására. A BiB rendszer lényege, hogy a folyadékot egy műanyag zacskóban töltik, amelyet egy külső kartondobozba helyeznek, és egy szelepen keresztül lehet kiönteni.

BIB töltő előnyei:

A BiB töltőknek számos előnye van a hagyományos üveg- vagy műanyagpalackokhoz képest. A legnyilvánvalóbb előny az, hogy a kartondobozok sokkal könnyebbek és kevésbé törékenyek, mint az üvegpalackok, így sokkal egyszerűbb őket szállítani. Emellett a BiB rendszer lehetővé teszi a folyadékok hosszabb tárolását anélkül, hogy a termék minősége csökkenne, mivel a zacskóban lévő folyadék légmentes környezetben van.

Típusai:

A BiB töltők különböző típusai léteznek, beleértve az automatikus és manuális töltőket. Az automatikus BiB töltők lehetővé teszik a folyadék precíz mennyiségű és sebességű kiadagolását, és általában a nagyobb kereskedelmi mennyiségekhez használják őket. A manuális BiB töltők pedig könnyebben hordozhatóak, és kisebb kereskedelmi mennyiségekhez vagy otthoni felhasználáshoz alkalmasak.

A BiB töltők kiválasztásakor fontos szempontok a méret és az anyagminőség. A BiB töltők különböző méretű zacskókkal használhatóak, és fontos a megfelelő méretű BiB töltő kiválasztása a felhasználási célnak megfelelően. Az anyagminőség szintén fontos, mivel az alacsony minőségű BiB töltők általában kevésbé tartósak és könnyebben megsérülnek, ami a folyadék károsodásához vezethet.

Összességében a Bag in Box töltők nagyon hasznos eszközök az élelmiszeriparban, különösen a bor- és gyümölcsléiparban, és számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos üveg- vagy műanyagpalackokhoz képest. A megfelelő méretű és minőségű BiB töltő kiválasztása fontos