Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Felco elektromos termékek

Termékismertető

A Felco cég kizárólag csúcsminőségű anyagokat használ termékeik elkészítéséhez. A karbon rost, alumínium ötvözet, ötvözött acél mind könnyű és igen ellenálló anyag. A magas minőségű acélnak és a tökéletes hőkezelésnek köszönhetően a Felco pengék erősek és tartósak. A szerszámok extrahosszú élettartalmát cserélhető alkatrészek biztosítják, így elhasználódás, törés vagy elvesztés esetén nem szükséges az egész eszközt megvásárolni. A Felco metszőollók elérhető jobb és balkezes kivitelben is, hogy mindenki számára kényelmes legyen a használata. Az ollók nyele ergonomikus kialakíású és csúszásmentes műanyag bevonattal vagy fogantyúval ellátott. A vágófejek és nyelvek szintén ergonomukos kialakításúak, így azok csökkentik az izmok és izületek sérülésének veszélyét. Egyes metszőollók további forgónyéllel vannak ellátva (Felco 7, 10, 12) így vágáskor méginkább eloszlik a kézre nehezedő nyomás. A metszőollókon található pengék pedig biztosítják a pengék szorosságának állíthatóságát, ezáltal a precíziós vágást is. Az ágvágó ollók pengéinek többségén pedig vékony drótvágásra kialakított rész is található.

Szőlőmetszés: blog


12termék 112

Felco metszőollók:

A Felco egy svájci vállalat, amely kiváló minőségű metszőollókat és kerti szerszámokat gyárt. Az 1940-es években alapított vállalat az évek során kiépítette a világ egyik legismertebb és legmegbízhatóbb metszőolló márkáját.

A Felco által gyártott metszőollók kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból készülnek, és tartós, megbízható teljesítményt biztosítanak. Az ollók kiváló élekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a pontos és tiszta metszést, és kényelmes, ergonomikus fogóval vannak ellátva, amelyek kényelmes fogást biztosítanak a felhasználó számára.

A Felco nem csak metszőollókat, hanem kerti ollókat, oltókést, metszőfűrészeket, permetezőket és egyéb kerti szerszámokat is gyárt. Az általuk kínált termékek mindegyike magas minőségű anyagokból készül, és strapabíró, hosszú élettartamot biztosít a felhasználók számára.

A Felco az évtizedek során kialakította az egyik legmegbízhatóbb és legszélesebb választékát a metszőollóknak és kerti szerszámoknak, és számos szakmai felhasználó, kertész és szakértő ajánlja a termékeiket a kertészkedéshez, az erdészethez és a mezőgazdasághoz.

Felco termékek:

A Felco márka név szinonimája a kiváló minőségnek és tartósságnak. A Felco termékek nem csupán kerti szerszámok, hanem valódi precizitást, kifinomult tervezést és megbízhatóságot jelentenek a kertészet és a szőlőművelés területén.

A Felco ollói, a kézi szüretelés elengedhetetlen eszközei, az egyedülállóan éles pengéknek és az ergonómikus kialakításnak köszönhetően garantálják a kivételes vágási teljesítményt. A borászok és kertészek szerte a világon bíznak ezekben az ollókban, mivel nem csak a munkát könnyítik meg, hanem a precíziós munkavégzést is biztosítják.

De a Felco termékpaletta nem csupán az ollókra korlátozódik. A Felco kínálatában megtalálhatóak kézi fűrészek, ágnyesők, élezők és tartozékok is, melyek mindegyike a Felco minőségi irányelveit tükrözi. A Felco fűrészei kivételesen élesek és strapabírók, míg az ágnyesők precíz munkát tesznek lehetővé a magasabb területeken is. Ráadásul a Felco eszközök tervezésekor a tartósság is szem előtt van tartva. A kiváló minőségű anyagok és a gondos tervezés révén a Felco eszközök éveken, sőt évtizedeken át megbízhatóan szolgálnak, még a legkeményebb körülmények között is. A Felco termékek a professzionális borászok és kertészek első választásai, amikor tartós, megbízható és kiváló minőségű eszközökre van szükségük.