Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Pálinkás tartály, Maleric, hegesztett láb, 35l
Pálinkás tartály, Maleric, hegesztett láb, 35l
45 606 Ft

Pálinkás tartály, Maleric, hegesztett láb, 35l

A pálinkás tartály biztosítja a pálinka megfelelő érlelését, miközben a rozsdamentes tartály hosszú távú tárolási megoldást kínál. Fedezze fel a pálinkás tartály előnyeit!

Kivitel
Hegesztett láb
Űrtartalom
35 liter
Súly
4 kg
Gyártó
Maleric
Szállítási költség
1 900 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
45 606 Ft
Részletek

Pálinkás tartály, Maleric, hegesztett láb, 35l

Űrtartalom (l): 35

Gyártó: Maleric

Miért válaszd a Maleric rozsdamentes pálinkás tartályt?

A rozsdamentes acélból készült tartályok számos előnyt kínálnak. Könnyen tisztíthatóak és fertőtleníthetőek, biztosítva a higiéniai feltételeket. Tartósságuknak köszönhetően ellenállnak a rozsdának és a korrodációnak, így hosszú élettartamot és hosszú távú megoldást jelentenek.

A tartályok könnyű kezelhetősége, különböző méreteik és formáik lehetővé teszik, hogy könnyedén megtalálható legyen a szükségleteknek legjobban megfelelő tartály. Jobb hőszigetelést biztosítanak, stabil hőmérsékletet tartva a tárolt italban, ami javítja annak ízét és minőségét.

Az rozsdamentes acél nem reagál semmilyen anyaggal, ezért a tartályok anyaga nem befolyásolja az ital ízét. A könnyű sterilizálhatóság garantálja a higiéniai feltételeket és a szennyeződések eltávolítását. Továbbá, környezetbarát anyagból készülnek, így higiénikus szállítást és tárolást tesznek lehetővé.

A tartályok könnyen kezelhetőek, így az ital kivétele és a tartály tisztítása egyszerű és gyors. Sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy szállításhoz, raktározáshoz, és különböző italok - mint például a pálinka - tárolásához is használhatók legyenek. 

A Maleric által gyártott, 35 literes pálinkástároló-tartályok hegesztett lábakkal láttak el a maximális stabilitás és hosszú élettartam érdekében.

Ez a 35 literes űrtartalmú tartály ideális választás a nagyobb mennyiségű pálinka biztonságos és higiénikus tárolásához. A tartály a prémium minőségű Maleric pálinkástároló-tartályok sorát erősíti, amelyek a pálinkafőzés hagyományainak és modern technikai elvárásoknak a tökéletes ötvözetét kínálják.

A hegesztett lábak gondoskodnak a tartály stabilitásáról és hosszú élettartamáról, így Ön évekig biztonságban tudhatja pálinkáját.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
mhegesztett_35
Tömeg:
4 kg/db
Hasonló termékek