Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

340 PCH elektromos fűnyíró
340 PCH elektromos fűnyíró
79 750 Ft

340 PCH elektromos fűnyíró

Ismerje meg a GTM termékek széles választékát, amelyek közé tartozik a GTS ágaprító, kerti szerszámok, elektromos fűnyíró és vállheveder. A GTM minőségi eszközei könnyedén és hatékonyan segítik a kerti munkákat és a fűnyírást.

Súly
16.3 kg
Gyártó
GTS
Szállítási költség
2 700 Ft
79 750 Ft
Részletek

PCH 340 elektromos fűnyíró - hatékony és megbízható kerti eszköz

A PCH 340 elektromos fűnyíró egy hatékony és megbízható kerti eszköz, amelyet a kerttulajdonosok, a kertészek és a földművesek egyaránt használnak. Az eszköz könnyen használható és kezelhető, így a fűnyírás egyszerű és hatékony módja lehet a kert gondozásának.

Műszaki adatok:

  • Motor teljesítménye: 1300 W
  • Vágási magasság: 20-70 mm
  • Vágási szélesség: 34 cm
  • Tartály űrtartalma: 35 l
  • Súly: 13,5 kg
  • Magasság állítás: 5 fokozatban állítható

Leírás:

A PCH 340 elektromos fűnyíró erős motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony fűnyírást, még a vastagabb fű esetében is. Az eszköz vágási magassága 20-70 mm között állítható, így a kerttulajdonosok és a kertészek könnyen beállíthatják a megfelelő vágási magasságot a kertjük különböző részein.

A PCH 340 elektromos fűnyíró széles vágási szélessége 34 cm, így gyorsan és hatékonyan lehet végezni a fűnyírással. A tartály űrtartalma 35 liter, amely elegendő ahhoz, hogy a fűnyírást megszakítás nélkül lehessen végezni. Az eszköz súlya csak 13,5 kg, így könnyen mozgatható és kezelhető a kertben.

A PCH 340 elektromos fűnyíró kényelmes és ergonomikus kialakítású, így a fűnyírás kellemesebbé és könnyebbé válik. Az eszköz magasság állítása 5 fokozatban állítható, így a kerttulajdonosok és a kertészek könnyen beállíthatják a megfelelő magasságot a fűnyírás során.

Ha Ön is szeretné a fűnyírást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, válassza a PCH 340 elektromos fűnyírót, amely egy hatékony és megbízható eszköz a kert gondozására.
A PCH 340 elektromos fűnyíró az egyik legnépszerűbb kerti eszköz a kerttulajdonosok és a kertészek körében. A könnyű kezelhetősége és az erős motorja miatt a fűnyírás egyszerű és gyors lehet vele. Az eszköz ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes használatot, így a fűnyírás kellemesebb élményt nyújt.

A PCH 340 elektromos fűnyíró erős és tartós motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást még a vastagabb fű esetében is. A vágási magasság 20-70 mm között állítható, így a kerttulajdonosok és a kertészek könnyen beállíthatják a megfelelő magasságot a kertjük különböző részein. A széles, 34 cm vágási szélesség lehetővé teszi a fűnyírás gyors és hatékony elvégzését, míg a 35 literes tartály űrtartalma elegendő ahhoz, hogy a fűnyírást megszakítás nélkül lehessen végezni.

A PCH 340 elektromos fűnyíró kényelmes és ergonomikus kialakítású, így a fűnyírás könnyebb és kellemesebb lesz. Az eszköz magasság állítása 5 fokozatban állítható, így a kerttulajdonosok és a kertészek könnyen beállíthatják a megfelelő magasságot a fűnyírás során. Az eszköz súlya csak 13,5 kg, így könnyen mozgatható és kezelhető a kertben.

A PCH 340 elektromos fűnyíró ideális választás a kerttulajdonosok és a kertészek számára, akik egy hatékony és megbízható fűnyírót keresnek. Az eszköz könnyű és hatékony használata, valamint az erős motorja és a széles vágási szélessége miatt a fűnyírás gyors és hatékony lesz. Ha Ön is szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a fűnyírást, válassza a PCH 340 elektromos fűnyírót, amely egy kiváló minőségű és megbízható kerti eszköz.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
008-MKH34E1401
Tömeg:
16,3 kg/db