Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Ágvágó fűrész teleszkópos nyéllel Hayauchi 2400-6.5 SILKY
Ágvágó fűrész teleszkópos nyéllel Hayauchi 2400-6.5 SILKY
122 337 Ft

Ágvágó fűrész teleszkópos nyéllel Hayauchi 2400-6.5 SILKY

A Silky kertészeti termékek japán minőséget képviselnek a kertészkedés területén. Az innovatív tervezésű és rendkívüli tartósságú Silky termékek, mint az ollók, fűrészek professzionális szintű segítséget nyújtanak a növényápolásban. A termékek ergonomikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít a felhasználónak, miközben a rendkívüli vágási teljesítmény megkönnyíti a munkát. A Silky kertészeti eszközök a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A Silky továbbá híres arról, hogy termékei a legnehezebb kerti munkálatoknak is ellenállnak, miközben még a legkifinomultabb kertészeti feladatokat is gond nélkül kezelik. Ezek az eszközök tökéletesen ötvözik a japán kézműves hagyományokat a modern műszaki innovációval.

Gyártó
Silky
Szállítási költség
1 900 Ft
122 337 Ft
Részletek

Ágvágó fűrész teleszkópos nyéllel Hayauchi 2400-6.5 SILKY

Műszaki adatok:

Visszahúzott hosszúság : 1720 mm (pengével együtt)

Meghosszabbított hosszúság : 2400 mm (pengével együtt)

A penge hossza : 390 mm

Fogak: extra nagy (6,5 fog 30 mm-enként)

Leírás:

A SILKY Hayauchi 2400-6.5 teleszkópos ágvágó fűrész a kertészkedés kihívásaira született. Az eszköz remek választás mind a profi kertészek, mind a hobbikertészek számára. A fűrész hossza visszahúzott állapotban 1720 mm, míg meghosszabbított állapotban a penge hosszával együtt 2400 mm, amely biztosítja, hogy a magasabb ágakat is gond nélkül elérjük. A penge hossza 390 mm, amely megfelelő nagyságú, hogy gyorsan és hatékonyan vágjuk át a vastagabb ágakat is.

A fűrész fogazata extra nagy - 6,5 fog található 30 mm-enként. Ez a fogazat nagyobb szemcseméretű anyagokkal, például vastagabb ágakkal történő munkavégzéshez ideális. A nagy fogak lehetővé teszik a gyors és hatékony vágást, ugyanakkor a precíziós élezés biztosítja, hogy a vágás minősége ne szenvedjen a sebesség rovására.

A SILKY Hayauchi 2400-6.5 teleszkópos ágvágó fűrész a japán minőség és a modern technológia találkozását képviseli. Ez az eszköz nem csupán a felhasználói kényelmet szolgálja a hosszabbító nyél segítségével, de a rendkívüli minőségű, extra nagy fogazatú penge is garantálja, hogy a munka minél hatékonyabban, a lehető legkevesebb erőfeszítéssel haladjon. Az eszköz tartóssága és megbízhatósága révén nem csupán a munkaidejét csökkenti, de a hosszú távú költséghatékonyságát is biztosítja.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-KSI017639N
Tömeg:
4 kg/db