Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Demizson

Üveg demizsonjainkat Olaszországban készítik. Két részes, levehető műanyag borítással vannak ellátva, így könnyen mozgatható és a műanyag védi az üveget az esetleges sérülésektől. Több méretben kapható az 5 literestől egészen az 54 literes demizsonig. Átlátszó és könnyen tisztítható. Árfekvésben a rozsdamentes tartályhoz képest kedvezőbb, így méltán népszerű a borászok és a pálinka kedvelők körében egyaránt.


2termék 12
5
Raktáron: 3 db
Kivitel:
Üveg, műanyag
Űrtartalom:
15 liter
6 900 Ft
7 245 Ft 
5
Raktáron: 5 db
Kivitel:
Üveg, műanyag
Űrtartalom:
34 liter
9 900 Ft
10 395 Ft 

Demizsonok - tökéletes eszköz a borkészítőknek

Az üveg demizson a borkészítők legkedveltebb eszközei közé tartozik. A demizson egy olyan tartály, amelynek különböző méretei (5, 10, 15, 20, 25, 34, 54 liter) lehetővé teszik a személyre szabott borkészítést minden borászat számára. A vastagszájú, áttetsző üveg lehetővé teszi a borkészítők számára, hogy ellenőrizzék a bor állapotát és az esetleges lerakódásokat.

A demizsonok levehető műanyag borítással rendelkeznek, ami további védelmet nyújt a bor számára, és segít megőrizni az eredeti ízét és aromáját. Az olasz gyártású demizsonok kiváló minősége garantálja, hogy a borkészítőknek a legjobb eszközeik legyenek a tökéletes bor elkészítéséhez. Emellett a demizsonok vastagságának köszönhetően nem csak tartósak és praktikusak, de szép és elegáns megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek a borászati környezetbe is.

Előnyei

Az üveg demizson előnyeit számos tényező határozza meg az acél tartályhoz képest. Először is, az üveg demizson áttetsző, így könnyen nyomon követhető a bennük lévő folyadék mennyisége és minősége. Ezzel szemben az acél tartályok általában nem áttetszőek, így nem lehet ellenőrizni a tartalmukat anélkül, hogy kinyitnánk azokat. Másodszor, az üveg demizson nem reagál semmilyen anyaggal, így nem befolyásolja a benne tárolt folyadék ízét és illatát. Az acél tartályok esetében azonban előfordulhat, hogy a fém reagál a bennük lévő anyaggal, ami megváltoztathatja az ízét és az illatát. Harmadszor, az üveg demizsonok sokkal esztétikusabbak, és díszíthetők is, ami fontos lehet például borászatokban vagy borkóstolókon, ahol fontos az ápoltság és az elegancia. Az acél tartályok esetében azonban nincs lehetőség ilyen dekorációkra.

Összességében tehát az üveg demizsonok előnyösebbek az acél tartályokhoz képest a könnyű szállíthatóságuk, átláthatóságuk és kedvezőbb árukhoz képest.

Demizson

A demizson levehető műanyag borítással rendelkezik, ami további védelmet nyújt a bor számára, és segít megőrizni az eredeti ízét és aromáját. A vastagszájú, áttetsző színű üveg lehetővé teszi a borkészítők számára, hogy ellenőrizzék a bor állapotát és az esetleges lerakódásokat.

Üvegballon

Az üvegdemizsonok számos előnyt kínálnaka bortermelők és borkedvelők számára.

Íme 10 érv az üvegdemizsonok mellett:

  1. Átláthatóság: Az üveg demizsonok átláthatósága lehetővé teszi, hogy könnyen ellenőrizni lehessen a bennük lévő bor mennyiségét és minőségét.
  2. Az íz és az aromák megőrzése: Az üveg demizsonok nem befolyásolják a benne tárolt bor ízét és illatát, mivel nem reagálnak semmilyen anyaggal.
  3. Esztétikus megjelenés: Az üvegdemizsonok elegáns és szép megjelenése lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjenek a borászati környezetbe, valamint díszíthetők is.
  4. Rugalmasság: Az üvegdemizsonok különböző méretűek és alakúak lehetnek, így lehetővé teszik a borkészítőknek, hogy válasszanak az igényeiknek megfelelő demizsonokat.
  5. Könnyű tisztíthatóság: Az üvegdemizsonok könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők, így kiválóan alkalmasak a higiéniai előírásoknak való megfelelésre.
  6. Tökéletes szállíthatóság: Az üvegdemizsonok ideálisak a bor szállítására, mivel nem befolyásolják az ital minőségét és ízét, valamint megvédik a bor esetleges károsodásától.
  7. Tartósság: Az üvegdemizsonok nagyon tartósak és időtállóak, így hosszú évekig szolgálják a bortermelők és borkedvelők igényeit.
  8. Környezetbarát: Az üvegdemizsonok újrahasznosíthatóak és környezetbarát anyagból készülnek, így kisebb ökológiai lábnyommal járnak, mint az egyszer használatos műanyag demizsonok.
  9. Könnyen elérhetőek: Az üvegdemizsonok könnyen beszerezhetőek és széles kínálatuk miatt minden borkedvelő és bortermelő megtalálhatja a számára megfelelő méretű és formájú demizsont.
  10. Hosszú távú értékmegőrzés: Az üvegdemizsonok hosszú távú értékmegőrzése miatt nagyszerű befektetésnek számítanak a borkedvelők és borterm