Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Esővízgyűjtő hordó, 210l
Esővízgyűjtő hordó, 210l
11 445 Ft

Esővízgyűjtő hordó, 210l

Az ICS által Olaszországban gyártott, UV stabil polietilén műanyagból készült Esővízgyűjtő hordó ideális eszköz a környezettudatos kertészkedéshez. A zöld színű hordó zárható fedéllel rendelkezik, ami megóvja az összegyűjtött esővizet a szennyeződésektől, valamint a csapján keresztül egyszerűen kiönthető. A hordó használatával nemcsak spórolhatunk a vízfogyasztással, de természetes, kemikáliától mentes öntözővizet biztosíthatunk növényeinknek.

Méret
72x78 cm
Űrtartalom
210 liter
Súly
3,8 kg
Gyártó
ICS
Szállítási költség
1 900 Ft
Túlméretes csomagkezelési díj
900 Ft
11 445 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Esővízgyűjtő hordó, 210 L

Műszaki adatok:

  • Űrtartalom: 210 liter
  • Magasság: 72 cm
  • Átmérő: 78 cm
  • Színe: zöld
  • A hordó magasító állvány nem tartozék!
  • Csap: 3/4 col
  • Súly: 3,8 kg

Leírás:

Az ICS által gyártott 210 literes Esővízgyűjtő hordó remek választás lehet mindazok számára, akik környezettudatosan és költséghatékonyan szeretnének öntözni. A hordó Olaszországból származik, és UV stabil polietilén műanyagból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk tőle. A termék zöld színben kapható, ami harmonikusan illeszkedik a természetes környezethez és stílusos megjelenést kölcsönöz kertjének.

A hordóhoz tartozik egy 3/4 colos csap, ami lehetővé teszi az esővíz könnyű és kényelmes kiöntését a hordóból, például vödörbe vagy öntözőkannába. A hordó teteje zárható, így minimalizálja az esővíz párolgását és maximalizálja a felhasználható vízmennyiséget. A zárható fedél továbbá megóvja az összegyűjtött vizet a szennyeződésektől, így a víz tiszta és biztonságos marad a növények öntözéséhez.

Az Esővízgyűjtő hordó használata költséghatékony és környezetbarát módszer a növények öntözésére. Az esővízgyűjtés lehetővé teszi a csapvíz használatának csökkentését, amely pozitív hatással van a vízfogyasztásra és a környezetre egyaránt. Ráadásul az esővíz ideális öntözővíz, mert természetes módon mentes a klórtól és más kemikáliáktól, amelyek a csapvízben találhatóak. Így az Esővízgyűjtő hordó használata egyszerre jótékony a kertje és a bolygónk számára.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hordó magasító állvány nem tartozék a termékhez.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
M150210V
Tömeg:
3,8 kg/db