Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Elefánt ormány vállheveder
Elefánt ormány vállheveder
bruttó: 132 704 Ft /db

Elefánt ormány vállheveder

  • ergonómikus
  • golyóscsapágyak
bruttó: 132 704 Ft /db
Részletek

GTS 1300 C ágaprító (Loncin G420F) - Hatékony megoldás nagyobb ágak vágásához

 

Ha nagyobb kerttel rendelkezik és hatékony módszert keres nagyobb ágak és szárak vágásához, akkor a GTS 1300 C ágaprító a tökéletes megoldás Önnek. Az erős és megbízható Loncin G420F motorral ellátott ágaprító hatékonyan képes eltávolítani az ágakat, amelyek más módon nehézkesen és veszélyesen lennének eltávolíthatóak.

Technikai adatok

Az ágaprító számos technikai jellemzővel rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és biztonságos munkát:

Motor: Loncin G420FD
Teljesítmény és hengerűrtartalom: 15 LE / 11,2 kW / 420 cm3
Tartály űrtartalma: 6,5 l
Max. átmérőjű fa: 10 cm
Bemeneti magasság: 103 cm
Bemeneti méretek: 50 x 35 cm
Kimeneti magasság: 138 cm
Kimeneti irány: oldal
Terelő: fokozatmentesen állítható 85 ° -ig
Pánik és biztonsági kapcsolók
Átmérő kerekek: 39 cm
Kerekek golyóscsapággyal
2 PRO penge + 1 ellenpenge
Méretek (h x sz x m): 150 x 77 x 160 cm
Súly: 185 kg

 

Megbízható, hatékony és biztonságos

A GTS 1300 C ágaprító használata különösen fontos a nagyobb fák esetében, amelyek idővel vastagabb ágakat növesztenek, és azok elvágása vagy levágása egyéb eszközökkel nehézkes lehet. Az ágapírtó segítségével az ágakat akár 3-4 centiméter átmérőjűre is levághatjuk könnyedén és biztonságosan.

Az ágapírtó erős motorral és kiváló minőségű pengékkel van felszerelve, amelyek élesek és tartósak. Ezenkívül az eszköz ergonomikus kialakítása és a biztonsági funkciói biztosítják, hogy az ágapírtó biztonságosan használható legyen. A biztonsági funkciók közé tartozik a kétkezes kapcsolórendszer és a visszacsapó kar, amely megakadályozza az eszköz véletlen bekapcsolását.

A GTS 1300 C ágaprító


A GTS-1300-C ágaprító egy professzionális szintű kertészeti eszköz, amelyet nagyobb mennyiségű ág és kerti hulladék feldolgozására terveztek. A gép a Loncin G420F motorral van felszerelve, amely 15 LE / 11,2 kW teljesítményt és 420 cm3 hengerűrtartalmat biztosít. A gép maximális átmérője 10 cm, és egy 6,5 literes tartállyal van felszerelve.

A gép kényelmesen használható, mivel a bemeneti magassága 103 cm és a bemeneti méretei 50 x 35 cm. A kimeneti magasság 138 cm, és az ágaprító oldalra irányítja a feldolgozott hulladékot. A terelő fokozatmentesen állítható 85 °-ig, így a felhasználók kényelmesen tudják irányítani a hulladékot a kertben.

A gép használata biztonságos és könnyen kezelhető, mivel rendelkezik pánik és biztonsági kapcsolókkal. A kerekek golyóscsapággyal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a gép könnyű mozgatását a kertben. A GTS-1300-C ágaprító 2 PRO pengevel és 1 ellenpengével van felszerelve, amelyek élesek és tartósak.

A GTS-1300-C ágaprító egy sokoldalú kertészeti eszköz, amely könnyen kezeli a nagyobb ágakat és a vastagabb növényi szárakat. Az ágaprító használata különösen fontos az olyan nagyobb fák esetében, amelyek idővel vastagabb ágakat növesztenek, és azok elvágása vagy levágása más eszközökkel nehézkes lehet. Az ágaprító segítségével az ágakat akár 3-4 centiméter átmérőjűre is levághatjuk könnyedén és biztonságosan.

Ha hatékony és megbízható kertészeti eszközt keres, amely könnyedén kezeli a nagyobb ágakat és a kerti hulladékot, akkor a GTS-1300-C ágaprító ideális választás lehet Önnek. A gép alkalmas kertészeknek, erdészeknek, földműveseknek és azoknak az embereknek, akik nagyobb kertekkel rendelkeznek és szeretnék a munkájukat hatékonyabban és gyorsabban elvégezni.

Adatok
Gyártó:
GTS
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
003-MHH01010N2
Tömeg:
3,6 kg/db