Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Geotextília, fekete, 2 X 10 m
Geotextília, fekete, 2 X 10 m
11 130 Ft 
10 600 Ft

Geotextília, fekete, 2 X 10 m

A geo-textília egy UV-stabil, időjárásálló talajtakaró, mely hatékonyan védi a kertet a gyomosodástól. Kiválóan alkalmazható talajrétegek elválasztására, stabilizálására, és víz átengedő képességével segíti a növények egészséges fejlődését. Hőkezeléssel erősített, így magas szakítószilárdsággal rendelkezik, és könnyen méretre vágható. Kertépítésnél és tófólia alá, valamint parkolók és járdák alapozásánál is ideális választás.

Méret
2x10 méter
Szín
Fekete
Hossz
10 méter
Szállítási költség
1 900 Ft
Raktáron: 1 db
5
Kezdete: 2024.02.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 530 Ft
10 600 Ft
11 130 Ft 
Részletek

Geotextília, fekete, 2 X 10 m

Műszaki adatok:

  • Méret: 2 X 10 méter
  • Színe: Fekete
  • Tömeg: 150 g/m2
  • Anyag: "PP" hőkezelt geo-filc (UV stabil) 
  • Kémiai adalékmentes
  • Magas szakítószilárdság

Leírás:

Az ICS által gyártott geotextília kiváló választás számos kertészeti feladathoz. A termék széleskörűen alkalmazható és funkcionális, sokféle felhasználási területen bevethető. Gyakran használják talajtakaróként, amellyel hatékonyan gátolható a gyomnövekedés, de képes akadályozni a természetes föld- és szemcsemozgásokat is, így stabilizálva a talaj állapotát.

A geotextília további felhasználási területei közé tartozik a kőágyások alá, a mulcsozott területek alá való leterítése, a tófólia alá történő felhelyezése tóépítéskor, valamint a parkolóhelyek és járdák alapjainak előkészítése.

A geotextília nem csak a gyomok és más káros növények terjedését akadályozza meg, hanem kitűnő eszköz a talajrétegek elválasztására és a talaj stabilizálására is. A textília szerkezete lehetővé teszi a víz áteresztését, ugyanakkor gátolja a gyomok és más káros gyökerek felszínre törését. A telepítése során fontos a megfelelő előkészítés: a talaj felületét le kell simítani, és a textília széleit úgy kell rögzíteni, hogy a takaró teljesen feszes legyen. Emellett fontos gondoskodni a kb. 10 cm-es átfedésről a geotextília panelek között.

A geotextília könnyen méretre vágható, remek vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így kiváló segítség a kertészeti tevékenységekhez. A termék használata során biztosít egy gyommentes környezetet, miközben a textília maga UV-stabil, teherbíró és időjárásálló. Mindkét oldala hőkezeléssel van erősítve, így magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ami tovább növeli az élettartamát.

Mérete 2 X 10 méter, fekete színben. A geotextília anyaga hőkezelt, UV-stabil PP geo-filc, tömege pedig 150 g/m2. A termék kémiai adalékmentes, így biztonságosan használható a kertekben. A magas szakítószilárdsága hosszú élettartamot és nagy stabilitást biztosít.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
47152-10
Tömeg:
2 kg/db
Hasonló termékek