Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Felco élezőszerszám
Felco élezőszerszám
20 465 Ft

Felco élezőszerszám

A Felco termékek kiemelkedő minőséggel és tartóssággal rendelkeznek, elengedhetetlen eszközök minden szőlészeti és kerti munkához. Kínálatunk kiegészítőket és pótalkatrészeket is tartalmaz széles választékban.

Gyártó
Felco
Szállítási költség
1 900 Ft
20 465 Ft
Részletek

Felco élezőszerszám

Műszaki adatok:

Hossz: 110 mm

Súly: 60 g

Leírás:

A FELCO 904 egy kovácsolt alumínium markolatra (140 x 20 x 9 mm) szerelt apró wolfram-karbid penge, mely biztos fogást ad és ujjvédővel is ellátott. Ez a penge kiválóan alkalmas a metszőollók vágópengéjének napi karbantartására.

Még a legidőjárásállóbb FELCO metszőollók és ágvágók esetében is előfordulhat, hogy kint felejtjük őket a szabadban, és az oxidáció miatt szükségessé válik a penge gyors fenése. Ez valójában nem is igazi fenés, csak egy gyors húzás, amivel frissíthetjük a metszőolló élét.

Ez a különlegesen kemény anyagú penge a ferde oldalon a tengelytől a penge csúcsa felé húzható, nagyon csekély nyomóerővel, szinte csak a szerszám saját súlyával, 23 fokos hajlásszögben. Ezt általában nem mérjük szögmérővel, inkább csak becslés alapján, a derékszög felének a felére. A vágópenge túlsó, sík oldalán legfeljebb csak az élezés közben keletkezett sorját szabad, minél kevesebb mozdulattal 5 fokos hajlásszögben lehúzni, eltávolítani.

A markolat végén található egy sörnyitó kampó, mely a nagyobb megbecsülés érdekében szomjoltásra szolgál, valamint egy karika, mely elvesztés ellen az övre akasztható.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-FELCO_904
Weboldal:
Tömeg:
1 kg/db