Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Felco hátizsák (akkumlátor nélkül)
Felco hátizsák (akkumlátor nélkül)
263 445 Ft

Felco hátizsák (akkumlátor nélkül)

A Felco termékek kiemelkedő minőséggel és tartóssággal rendelkeznek, elengedhetetlen eszközök minden szőlészeti és kerti munkához. Kínálatunk kiegészítőket és pótalkatrészeket is tartalmaz széles választékban.

Gyártó
Felco
Szállítási költség
1 900 Ft
263 445 Ft
Részletek

Felco hátizsák akkumlátor nélkül

Műszaki adatok:

Súly: 950 g 

Kompatibilis: 802, 812, 822 és a korábbi generációkkal

Leírás:

A Felco 882 NP hátizsák olyan megoldás, amely ideális a hosszabb munkanapokra és a bonyolultabb kertészeti feladatokra. Ez a modell kompatibilis minden jelenlegi és korábbi generációs Felco elektromos metszőollóval, ami hozzájárul a hosszú távú használatához és a termék élettartamának maximalizálásához. Az ilyen széles körű kompatibilitás magában foglalja a 802, 812, 822 modelleket, valamint a korábbi generációkat is.

A Felco 882 NP hátizsák tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a használó kényelmére. A hátizsák öt különböző pozícióban használható, így a felhasználó az aktuális feladat és saját kényelme alapján állíthatja be a legmegfelelőbb pozíciót. Ez jelentősen hozzájárul a hosszabb munkaidőben történő kényelmes és hatékony munkavégzéshez.

Kiemelkedő a hátizsák könnyű súlya, mindössze 950 gramm, ami jelentősen csökkenti a terhelést és növeli a mobilitást a munka során. Ráadásul a légáteresztő anyagból készült, ami biztosítja a megfelelő hőszabályozást és a kellemes viseletet még a legmelegebb napokon is.

A Felco 882 NP hátizsák a kényelem és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja a kertészetben és a szabadtéri munkálatokban. Legyen szó akár egész napos munkáról, akár csak egy rövid metszési feladatról, a Felco hátizsák garantálja a kényelmes és hatékony munkavégzést.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
FELCO822NP
Tömeg:
3 kg/db