Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Felco kés
Felco kés
13 115 Ft

Felco kés

A Felco termékek kiemelkedő minőséggel és tartóssággal rendelkeznek, elengedhetetlen eszközök minden szőlészeti és kerti munkához. Kínálatunk kiegészítőket és pótalkatrészeket is tartalmaz széles választékban.

Gyártó
Felco
Szállítási költség
1 900 Ft
13 115 Ft
Részletek

Felco kés

Műszaki adatok:

Vágáshossz: 57 mm

Hossza: 100 mm

Súly: 55g

Leírás:

Az általános kertészkés a kertészkedés nélkülözhetetlen eszköze. Pengejének speciális rugalmassága és keménysége különbözteti meg egy hétköznapi bicskától. Ez a típusú kés mindenre használható, ami a kertben előfordul, így legjobb, ha állandóan a zsebünkben tartjuk.

A FELCO 9050 típusú általános kertészkés minden kerti tevékenységre, legyen az metszés, oltás, szemzés vagy dugvány-szedés, kiválóan alkalmas. Azonban a legnagyobb előnye, hogy mindig kéznél lehet, ha bármilyen kerti feladat adódik. A 57 mm-es keskeny, egyenes pengéje még a legkeskenyebb ágvillákba is befér, így bátran vághatunk vele.

A FELCO 3.9 kertészkés sorozat minden tagja a híres svájci Victorinox gyártmány. A pengéjük 56 HRC, vagyis Rockwell keménységű rozsdamentes acélból készül, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a tartósság és a rugalmasság között. A bicskák 100 mm hosszú nyele nedvesen is biztonságosan megmarkolható, matt piros műanyagból készül, sárgaréz szegecsekkel.

A pengét erős acélrugó tartja nyitva a könnyűfém váz-betétben. A rugó szándékoltan erősebb, mint az általános bicskáké, amely a komoly munkavégzés során fontos a nagy ellenállás és a véletlen becsukódás megakadályozása érdekében. A kések jobbkezesek, a penge körömnyitós oldala ferde, ezt időnként élezni kell. A másik oldal teljesen sík, azt nem szabad élezni, csak a sorját lehet eltávolítani.

A FELCO 9050 általános kertészkés természetjárók, virágkötők és fafaragók számára is remek eszköz. Ha azonban ceruzahegyezés, szalonnázás és kartonvágás után ismét oltani szeretnénk vele, előbb élezni, fenni kell. Ajánljuk mindenkinek, aki gyakran szembesül különböző kerti feladatokkal, és szívesen hordja magánál ezt a különlegesen kemény és rugalmas pengéjű kést.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-3-9050
Weboldal:
Tömeg:
1 kg/db