Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Felco munkakesztyű M
Felco munkakesztyű M
9 335 Ft

Felco munkakesztyű M

A Felco munkakesztyűk kiváló minőségű védőkesztyűk, amelyeket különféle munkafolyamatokhoz lehet használni. A Felco munkakesztyűk kényelmes viseletet biztosítanak, és védik a kezet a sérülésektől, karcoktól és más káros hatásoktól.

Méret
M
Gyártó
Felco
Szállítási költség
1 900 Ft
9 335 Ft
Részletek

Felco munkakesztyű M

Leírás:

A Felco M-es méretű munkakesztyűje bélelt felső részével rendelkezik, amely jól szellőzik a légáteresztő anyagnak köszönhetően. Az ujjak és a tenyér rész bőrrel bevont felülete kiválóan alkalmas az intenzív munkavégzéshez.

Ezek a kesztyűk ideális választásnak bizonyulnak, ha közepes méretű kezekkel rendelkezik, és olyan munkát végez, amelyhez megbízható védelmet és kényelmet igényel. A Felco munkakesztyűk megbízható minőséget képviselnek, és kiválóan alkalmasak a nehéz munkakörülmények közötti feladatokhoz.

Legyen szó építkezésről, szerelésről vagy más ipari tevékenységről, a Felco M-es méretű munkakesztyűk megbízható védelmet és kényelmet nyújtanak a kéznek. A bőrrel bevont felület és a bélelt felső rész kombinációja segít a kéz védelmében és a kényelmes munkavégzésben.

A Felco munkakesztyűk tartósságot és megbízhatóságot nyújtanak, így hosszú távon is hatékonyan támogatják munkáját. Az M-es méretű kialakítás pedig garantálja a megfelelő illeszkedést és védelmet a közepes méretű kezek számára.

Méret: M

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-FELCO_702-M
Weboldal:
Tömeg:
2 kg/db