Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

Fűrész kézi Gomtaro 270-8 SILKY
Fűrész kézi Gomtaro 270-8 SILKY
30 037 Ft

Fűrész kézi Gomtaro 270-8 SILKY

A Silky kertészeti termékek japán minőséget képviselnek a kertészkedés területén. Az innovatív tervezésű és rendkívüli tartósságú Silky termékek, mint az ollók, fűrészek professzionális szintű segítséget nyújtanak a növényápolásban. A termékek ergonomikus kialakítása hosszú távú kényelmet biztosít a felhasználónak, miközben a rendkívüli vágási teljesítmény megkönnyíti a munkát. A Silky kertészeti eszközök a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, garantálva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A Silky továbbá híres arról, hogy termékei a legnehezebb kerti munkálatoknak is ellenállnak, miközben még a legkifinomultabb kertészeti feladatokat is gond nélkül kezelik. Ezek az eszközök tökéletesen ötvözik a japán kézműves hagyományokat a modern műszaki innovációval.

Gyártó
Silky
Szállítási költség
1 900 Ft
30 037 Ft
Részletek

Fűrész kézi Gomtaro 270-8 SILKY

Műszaki adatok:

Fogazat: Nagy fog/mm

Vágási szélesség: 1.4 mm

Súly: 360 g

Penge hossza: 270 mm

Alkalmazás: Friss fához

Leírás:

A SILKY Gomtaro 270-8 kézi fűrész ideális választás a friss faágvágáshoz szükséges eszközök között. Ez a kiváló minőségű fűrész a lehető legpontosabb és legtisztább vágást teszi lehetővé minden alkalommal.

A penge hossza 270 mm, ami kiváló választás a közepes méretű és nagyobb ágak vágásához is. Ezt a pengehosszt gyakran választják a professzionális kertészek és arboristák, mivel lehetővé teszi a nagyobb ágak gyors és precíz vágását.

A fűrész nagy fogazattal rendelkezik, ami biztosítja a hatékony és tiszta vágást a friss fán. Ez az erőteljes vágóeszköz ideális a kertben található friss faágak vágásához, és nagy vágási sebességet biztosít.

A fűrész vágási szélessége 1,4 mm, ami optimális a tiszta és precíz vágásokhoz. A keskeny vágási szélesség kevésbé hagy nyomot a fán, ami segíthet megelőzni a betegségek terjedését a vágott ágakon.

Ezen kívül a SILKY Gomtaro 270-8 kézi fűrész mindössze 360 grammot nyom, ami nagyon könnyűvé teszi a kezelhetőségét. Ennek köszönhetően hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható anélkül, hogy a felhasználó fáradna tőle.

A SILKY Gomtaro 270-8 kézi fűrész a precíz és hatékony vágási képessége, a könnyű súlya és a kiváló ergonómiai tervezése miatt ideális választás bármilyen kerti munkához.

Adatok
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
020-KSI310227
Tömeg:
4 kg/db