Kérdése van? Hívjon minket! +36300121145

GTH 400PC elektromos fűnyíró
GTH 400PC elektromos fűnyíró
bruttó: 88 027 Ft /db

GTH 400PC elektromos fűnyíró

  • 50 literes gyűjtő
  • 26,8 kg
bruttó: 88 027 Ft /db
Részletek

GTH 400PC elektromos fűnyíró

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró egy kiváló minőségű és hatékony kerti eszköz, amely könnyű és hatékony fűnyírást tesz lehetővé. Az eszköz erős motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást még a vastagabb fű esetében is. Az eszköz széles, 40 cm vágási szélességgel rendelkezik, így a fűnyírás gyors és hatékony lehet.

 

Műszaki adatok:

  • Motor: 1600 W-os
  • Vágási magasság: 25-75 mm
  • Vágási szélesség: 40 cm
  • Tartály űrtartalma: 45 l
  • Ergonomikus kialakítás
  • Magasság állítás: 5 fokozatban
  • Összecsukható fogantyú
  • Súly: 16 kgA GTH 400PC elektromos fűnyíró kényelmes és ergonomikus kialakítású, így a fűnyírás kellemesebb élményt nyújt. Az eszköz magasság állítása 5 fokozatban állítható, így a kerttulajdonosok és a kertészek könnyen beállíthatják a megfelelő magasságot a fűnyírás során. Az összecsukható fogantyú lehetővé teszi az eszköz kompakt tárolását, amikor nem használják.

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró ideális választás a kerttulajdonosok és a kertészek számára, akik egy hatékony és megbízható fűnyírót keresnek. Az erős motorja és a széles vágási szélessége miatt a fűnyírás gyors és hatékony lesz. A tartály űrtartalma 45 liter, így a fűnyírást megszakítás nélkül lehessen végezni.

 

Ha Ön is szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a fűnyírást, válassza a GTH 400PC elektromos fűnyírót, amely egy kiváló minőségű és megbízható kerti eszköz. A könnyű és hatékony használata, valamint az ergonomikus kialakítása miatt a fűnyírás kellemesebb élményt nyújt majd Önnek.

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró az ideális eszköz a kerttulajdonosoknak és a kertészeknek, akik hatékony és megbízható fűnyírót keresnek. Az erős motor és a széles vágási szélesség lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást még a vastagabb fű esetében is. Az eszköz tartályának űrtartalma 45 liter, így a fűnyírást megszakítás nélkül lehet végezni.

 

Erős motor és széles vágási szélesség

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró erős motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. A széles, 40 cm vágási szélesség lehetővé teszi a nagyobb területek hatékonyabb fűnyírását. Az eszköz 1600 W-os motorja biztosítja a megfelelő teljesítményt még a vastagabb fű esetében is.

 

Kényelmes és ergonomikus kialakítás

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró kényelmes és ergonomikus kialakítású. Az eszköz magasság állítása 5 fokozatban állítható, így a megfelelő magasság beállítása a fűnyírás során egyszerű. Az összecsukható fogantyú lehetővé teszi az eszköz kompakt tárolását, amikor nem használják.

 

Könnyű és hatékony használat

 

A GTH 400PC elektromos fűnyíró egyszerű és hatékony használatot biztosít. Az eszköz tartályának űrtartalma 45 liter, így a fűnyírást megszakítás nélkül lehet végezni. Az eszköz könnyű, 16 kg-os súlyával pedig könnyen mozgatható.

 

Összegzés

 

Ha Ön is egy hatékony és megbízható fűnyírót keres, válassza a GTH 400PC elektromos fűnyírót. Az erős motor, a széles vágási szélesség, a kényelmes és ergonomikus kialakítás, valamint a könnyű és hatékony használat miatt ez az eszköz az ideális választás a kerttulajdonosok és a kertészek számára.

Adatok
Gyártó:
GTS
Mennyiségi egység:
Darab
Cikkszám:
008-MKH40E1601
Tömeg:
26,8 kg/db