Segíthetünk?   Ezen a számon elérsz minket!

+36 20 367 7840    +36 30 012 1145

Gyümölcs és szőlőprések, Lancman festett alvázzal dönthető víznyomásos prések

9termék 19

Lancman vízprések:

A Lancman vállalat szlovéniai székhellyel rendelkezik, és kiváló minőségű, professzionális felhasználásra szánt szőlőpréseket gyárt. A Lancman által kínált szőlőprések közé tartoznak a víznyomásos prések, amelyek a szőlő préseléséhez használnak hidraulikus nyomást.

A Lancman víznyomásos préseket nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel és nagy szilárdságú, rozsdamentes acélból készült tartállyal szerelik fel. A prések maximum 250l szőlőt képesek egyszerre préselni, és a préselési ciklusok száma és ideje is beállítható a víznyomás növelésével, vagy csökkentésével. Az összes Lancman prést kiváló minőségű anyagokból gyártják, és a tartósság és megbízhatóság érdekében alaposan tesztelik őket a gyártás során.

A Lancman víznyomásos prések lehetővé teszik a hatékony szőlőpréselést, és a préselési folyamat számos aspektusát beállíthatóvá teszik, hogy a felhasználó igényeihez igazodjanak. Az ilyen típusú prések különösen hasznosak kisebb mennyiségű szőlő feldolgozásakor, például a borászatokban.